8 månader och helt vild! Det har hänt så mycket på bara ett par få veckor. Han kryper, vilket vi är väldigt förundrade över. Hans storebror kröp inte en meter, så att ha en liten som plötsligt tar sig runt på egen hand och från ingenstans är vrålsnabb.

Dessutom har han kommit på hur man reser sig och gör det överallt. Det räcker att du vänder bort blicken i en halv sekund och då står han plötsligt upp någonstans. Som om det inte vore nog så går han gärna längst möblerna och har inga problem att skifta mellan exempelvis soffan och soffbordet. Men att ta sig ner, det är minsann inte det lättaste och det är många gånger om dagen man får springa och rädda en ledsen Gabriel som ”fastnat” stående eller krupit in någonstans där han inte kan vända.

Gabriel börjar bli alldeles för på tycker storebror. Ofta så att det börjar skrikas när han kommer för nära och ibland kan till och med andra sidan rummet räknas som för nära. Det är så pass, att Gabriel börjat tro att det är så man hälsar och han vrålar tillbaka.

Gabriel har börjat visa ett väldigt humör. Det är tydligt när han inte får som han vill, men lika snabbt som ilskan och tårarna är där, är dem ersatta av skratt och bus igen.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Det kommer bli en grabb med mö krut i tror jag medan William är den lugna blir Gabriel galningen men givetvis fortfarande charm i blicken nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Ja det är ju mer fart och fläkt i den ungen redan så 🙈nouw.com/jonnasofieh
myjjohansson
,
Åh grattis, 8 hela månader, så underbart!😍nouw.com/myjjohansson
jonnasofieh
,
Det går så fort! 😍🙈nouw.com/jonnasofieh
IP: 82.99.3.229