Det är så här 5 månader kärlek ser ut. 66 cm, 7250 g och världens solstråle.

Han har fått börja sitta med vid matbordet utan babysittern och tycker det är så roligt att få vara med. Det har varit lite hackigt med maten dock, han har varit så besvärad med magen att vi dragit tillbaka alla smakportioner med gröt. Men han har fått festa loss på katrinplommon och päronpure.

Gabriel har fortfarande inte riktigt vänt om medvetet. Men det gjorde inte William heller, så jag är inte särskilt brydd. Däremot så kämpar han sig runt sin egen axel, så snart har vi nog honom ålandes iväg.

Det är väldigt sällan han vill befinna sig platt på rygg numera. Han spänner med hela kroppen för att komma upp i en något sittande ställning har har faktiskt kunna balansera ett par sekunder sittandes själv.

Vår allra minsta älskling. Som skiner upp som en sol när storebror far efter och är nog inte allt för långt bort efter. Tiden går så orättvist fort ibland.

Gillar

Kommentarer

emilialindman
,
Vilket charmtroll han är !😍 Längtar tills min prinsessa är här och jag får vara med om alla steg i utvecklingen 😁nouw.com/emilialindman
jonnasofieh
,
Du har ju absolut inte långt kvar! Det är det mest spännande man kan göra, få följa ett litet liv från alldeles första sekunden 😍nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229