Skönaste gravidtröjan från H&M!

Jag är absolut inte trött på att vara gravid. Inte ens lite. Att känna alla rörelser (jo, även foten upp under revbenen), läsa på om allt nytt som händer varje vecka och att gå till barnmorskan för att lyssna på hjärtat och allt där till. Bara att vi kunde bli gravida känns så otroligt tacksamt, då man har hört så många hjärtskärande historier om ofrivillig barnlöshet. 

MEN, det runt om, att vara konstant orkeslös, flåsa upp för trappen och behöva vara supernoga i matbutiken känns himla tråkigt. Jag som älskar att vara effektiv och produktiv har himla svårt att acceptera att kroppen inte orkar med, och helt ärligt känner jag mig supertjatig. Här nedan kommer en lista på vad jag har tyckt varit tråkigt under graviditeten.

- Träna. Hur länge som helst har jag varit sugen på ett riktigt svettigt gympass, men just nu funkar det bara inte. Tar inte foglossningen emot så blir jag yr efter ett par minuter. Yoga är det enda som går just nu.

- "Kolla datumet!" är något jag säger 800 gånger genom matbutiken. Hade varit skönt att kunna köpa skinka utan att vara orolig att där gror någon läskig bakterie i förpackningen eller inte behövt undra när förpackningsdatumet var på mozzarellan.

- Många gånger känns det som att kroppen helt lagt av. Jag har så många idéer och planer jag vill genomföra, men kroppen totalt strejkar och tycker att vi har gjort vårt för dagen genom att flytta oss mellan soffan och sängen.

- "Aj, det gör ont!". Allt från foglossning, sammandragningar/förvärkar till huvudvärk och klämda nerver hittas här. Aldrig smärtfri och alltid obekväm? Det ena avlöser det andra och det är så oerhört tröttande att alltid ha ont, vad man än gör. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229