Den här sötnosen har redan hunnit bli 4 månader! Det märks tydligt att det har blivit för mycket för både mamma och bebis med förra veckans stress och spring. Många oroliga nätter och tidiga morgnar har gjort att vi har hållit oss innanför hemmets fyra väggar och nu börjar vi nog hitta tillbaka till oss själva igen. 

Nu börjar vi kunna greppa leksaker och babygymmet är för första gången intressant att ligga i. När han ligger på mage har han nu börjat sträcka sig efter saker omkring sig, så fort man har torkat honom runt munnen passar han på att spotta lite till (mest för att han kan) och han vinglar inte lika mycket med huvudet längre. Kläderna i storlek 62 börjar bli i minsta laget och om det fortsätter i den här farten så kan han snart sitta!

Vi har gått i tankar att köpa en matstol till honom snart, så att han kortare stunder kan vara med vid matbordet. Jag har tittat på en Stokke Steps, men blir lite fundersam på att insatsen till bebis är ifrån 6 månader. Kanske är han för liten ännu?

Gillar

Kommentarer

annasondergaard
,
Sockersöt! 😍nouw.com/annasondergaard
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229