Vi packade ihop oss med all hast från Viktors kusin igår, med en helt otröstlig och supertrött bebis. Vi hade varit iväg ett par timmar för att fira kusinen som fyllt 25 tidigare i veckan och William hade sovit knappa 15 minuter innan vi kom iväg. Han slocknade ganska snabbt i bilen hem och fortsatte sova efter vi hade landat hemma.

Efter han hade vaknat gick vi ut på lekplatsen som ligger intill huset och lekte innan vi höll kväll.

Runt 23.30 vaknar jag till av att hela William känns som en eld, snurrar runt och yrar. Drar av honom täcket och försöker få honom att komma till ro genom att erbjuda bröstet och klappa på honom. Efter en stund så känns han fortfarande väldigt varm och vi går upp för att ta tempen. Han viftar bort oss innan termometern mätt färdigt, men den hinner visa att han har över 39 graders feber. Får hjälp av Viktor att hälla upp alvedon och sitter en stund med balkongdörren öppen för att kyla ner William något. Han hinner knappt svälja alvedonen innan han somnar om.

Jag har vaknat av precis minsta lilla rörelse under hela natten och känner mig som ett vrak. William vaknade strax efter 5 imorse med en temperatur på 39,5. Han piggnade till med en ny alvedondos medan jag satt med 1177 i örat. Håller alla tummar att febern släpper snart och vi slipper åka in någonstans. Han har aldrig haft feber på det här viset innan eller så hög. Man är minsann inte stor i världen när ens bebis blir så sjuk.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229