​Hela nyårshelgen har jag spenderat hemma hos mina föräldrar eller på jobb. Mesta dels tagit det lugnt, ätit gott och sett flera filmer. Redan 22.10 gick jag och lade mig på nyårsafton och så skönt det var! 
Nyårsafton är något överskattat tycker jag, kan bero mycket på att jag aldrig heller har varit mycket för att festa eller knappt dricker någon alkohol. 

2016, vad ska man säga då?​ Tack för allt, men det är skönt att vi inte ses igen? För oss har det varit ganska tufft, så mycket som våra arbetsscheman har gått om varandra har de nog aldrig gjort innan och det har i sin tur skapat en del onödiga konflikter. Har också känslan av att året som har gått har varit tungt i ren allmänhet för många även om det också har varit givande. 

Största händelsen det här året var att vi plussade - vi ska bli föräldrar! Trots att det har varit stundtals slitsamt för kroppen är jag tacksam för att jag bara haft "mindre" krämpor än vad många andra haft. 

Vi har fått besöka London, Prag och en hel del resor runt Sverige har det blivit. Jag har sprungit ett Color Obstacle Rush i ösregn och gått två fortsättningsutbildningar som Zumba instruktör. Tränat massor och provat flera nya maträtter.

​2017. ​Vi ser fram mot en nystart och nya utmaningar! Att få möta mini som studsar runt i magen och allt vad det innebär. Att får prova på nya saker och vara med om nya upplevelser. ​2017, vi är redo för dig!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229