Det är tur att sprutan är det sista man gör på BVC besöket. Han blev så ledsen vår lilla kille, men som tur var hade pappan precis hunnit komma innan sprutan skulle tas, så han kunde bli "räddad" av honom efter.

Vår lille 1,5åring vägdes in på 11,02kg och 83cm. Han har stannat av lite på vikten, men det var inget att oroa sig för. Han äter bra och mycket och är väldigt aktiv, så det är inte konstigt att vikten halkar efter. Annars följer han sina kurvor precis och ligger på den utvecklingsnivån han ska.

Nu ligger nästa besök ett helt år bort, alltså när William är hela 2,5år! Men eftersom att även decemberbebisen kommer att tillhöra samma BVC så kommer vi hinna ses en hel del mellan.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Åh vad skönt att allt gick bra och såg bra ut! Och att pappa kunde komma och rädda honom efter den dumma sprutan! 😊💗nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Det var så lustigt, han tittade in precis när bvc sköterskan gick för att hämta vaccinet och William blev så glad för att pappa kom! Tyvärr innebar det ju att jag fick hålla honom när sprutan skulle tas, men det blev bara några tårar i pappas famn innan det blev bra igen 💕nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229