Gårdagen susade verkligen förbi i ett nafs. William lämnades på förskolan, vi åkte till min tidsbokning hos sjukgymnasten, hem och äta för att sedan hämta William igen. Iväg en sväng till Viktors föräldrar efter Williams vila, mat och sedan var det dags att sova. Eller ja, så mycket sömn blev det inte den här natten heller.

William vaknade efter knappt en timme och var upprörd, mest troligt för att han var täppt i näsan, sen vägrade han sova om. Jag satt uppe med honom i soffan till strax efter 01 innan vi gick tillbaka i sängen igen, men han sov fortfarande oroligt. Jag är alltså inne på dag 2 utan att egentligen ha sovit något alls och känner mig helt slut, vet inte riktigt hur jag ska hantera när William får sprutor i eftermiddag på BVC.

Idag är det förresten bara 100 (-ish) tills bebis väntas komma. Jag tycker att tiden springer förbi och kanske lite snabbare den här gången än med William. Mini i magen visar tydligt att denne blir större och starkare för var dag och sen igår verkar ha ändrat sitt rörelsemönster något. Tidigare så har det varit som absolut mest aktivitet på kvällarna, men igår slogs det volter och sparkades massor vid flera tillfällen. Även idag har det varit massor med liv och rörelser i magen (just nu när jag skriver så verkar partyt dra igång igen). Vi är så nyfikna på vem det är som gömmer sig där i och hjärtat smälter när blivande storebror lägger sig och myser mot magen.

Gillar

Kommentarer

FruStjärnfeldt
,
Jag är också nyfiken 😍nouw.com/frustjärnfeldt
jonnasofieh
,
Kan tro det! ❤️nouw.com/jonnasofieh
juliamalmgren
,
Usch vad tufft att inte få sova något.. hoppas det går bra på besöket hos BVC idag ändå 😣 åh nu går tiden sååå snabbt!! Snart är bebis här, ska bli spännande och följa Och se vad de är för liten individ 😍👶🏼 Kramar på er ❤️nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Tur att sprutan är det sista man gör, så det blev lite skrik och tårar. Hade med mig en smoothie som muta och Viktor kom från jobb precis innan, så han kunde ”rädda” William efter sticket.

Vi kanske får ha lite bebisdejt sen 😍
nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229