+ Det visade sig vara tredagars feber William hade och igår verkar än så länge ha varit sista feberdagen. Snart är han tillbaka igen, vår busiga kille!

- Jag ligger efter med allt. Uppdateringar här och på instagram, tar sällan upp kameran, ligger efter med dem jag följer på youtube och hinner knappt titta på min bullet journal. Städ och tvätt ska vi inte ens prata om. Blir sur på mig själv för att ingenting hinns med.

+ I fredags var jag vikarie i en andra klass och det var hur mysigt som helst. Jag har fått 3 pass i nästa vecka och det ska bli himla spännande att se vad dem ger.

- Vi har inte veckohandlat på två veckor och har därför haft onödiga småbråk bara för att vi inte vet vad vi ska äta.

+ Bara vetskapen om att jag hann starta en maskin tvätt på timer och köra en diskmaskin på snabbprogram nu efter att William somnat, gör mig säker på att jag kommer sova liiite bättre i natt.

- Visst är det härligt med värmen, men jag har verkligen ingen garderob för den. Det är verkligen få plagg som känns användbara och jag är något för snål för att unna mig något nytt.

+ Utöver mina arbetspass som vikarie, ser jag mycket fram emot att få föreviga min systers bal kommande torsdag. Det ska bli så kul!

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
FruStjärnfeldt
,
åh vad roligt med bal 😍 tvätt & städning halkar efter här hemma också 😴😴nouw.com/frustjärnfeldt
jonnasofieh
,
man orkar ju nada i den här värmen 👎nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229