Makeup, review

Förstår inte varför jag väntade så länge med att skaffa denna! Detta är ju en palett med mer "ovanliga" highlighters, gul, lila och mörkare rosa t.ex. Dock ser de fina ut på huden, kan tänka mig att många av färgerna skulle vara superfina på mörkare hud. Blek som jag är så kan jag använda typ två av färgerna som highlighter men många funkar bra som blush topper istället! Bra pigment, framförallt på den nedre raden tycker jag. Går att köpa här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Konst

Har inte varit jättebra på att sätta mig ner och teckna på sistone, blir så lätt bortglömt bland allt annat. Men här är lite av det senaste jag gjort. Ett av mina mål för kommande året är att komma ut mer ur min komfort-zon när det gäller konst, och känner att dessa är ett steg i den riktningen!

Likes

Comments

Shopping, Vardag

I natt kom jag hem från en kort Berlin-resa. Tyvärr tog jag nästan inga bilder! Åkte dit med min pojkvän och pappa, och det var himla mysigt trots att jag var rätt stressad konstant som jag alltid blir när jag reser. På torsdagskvällen skulle vi på Sleaford Mods konsert, pappa känner deras manager så vi fick följa med på efterfest sen, det var en himla upplevelse... Man får (vilket jag inte visste) röka inomhus där så det var som att bli gasad..! Hade dock superkul, trots att de flesta var myyycket äldre än jag och min pojkvän, kände mig så liten.

Nästa dag gick vi mest runt, åt massa god mat och shoppade lite. Berlin är så mycket mer veganvänligt än stockholm, går att få veganskt nästan överallt.

Köpte inte så mycket, men är sjukt taggad på att testa Chaipulvret! Tänkte även göra swatches på Nyx Strobe of Genius-paletten, har velat ha den ett bra tag.

Likes

Comments

Vardag, Veganmat

Somnade alldeles för sent i natt och tog därför en oplanerad sovmorgon. Gjorde en açai bowl till frukost, med körsbär, hallon, banan, kokosflingor och granola som topping. Har ätit så himla dåligt på sistone så min mage kräver bättre mat haha. Idag ska jag träffa en väninna för fika och senare blir det Fantastic Beasts and Where to Find Them, är såå taggad!

Likes

Comments

Makeup, Shopping

Är väldigt förtjust i Depends nya Rough Glitter-kollektion. Har införskaffat alla färger utom guldiga Mr. Snowman, inte min grej. Glitterlack är vanligtvis inte något jag dras till, krävs många lager för att få bra resultat men dessa är så fullpackade med glitter, krävs bara två tunna lager. De torkar även väldigt snabbt och har en nästan matt yta. Dessutom så satans billiga och veganska!

F.ö är mina naglar så korta just nu, hatar när en går av så måste man klippa av resten också. haha...


Reindeer Dash, Frosty Star, Make a Wish, Secret Santa, Elf Kisses

Likes

Comments