Förlåt att jag har varit väldigt oaktiv men har haft fullt upp med 2 bloggar, min och min kompis blogg. Men ja, jag har tänkt blogga mer också på denna nu, lägga upp bilder såklart! Kommer börja mer seriöst framåt. (asså nästa inlägg) ;)

Likes

Comments

God morgon alla!

Denna morgon har jag letat upp lite foton i datorn och lagt upp på min instagram HÄR

psst! glöm inte att följa ;)

Jag har inte tagit så många foton dem senaste veckorna men har massor med plugg jag måste göra. Men nog med det! Jag hittade några bilder på en av våran uppfödning Eldvallas Skilla och 2 bilder på våran förra katt sushi, och en bild på våran fina Raven som är död nu.

Bilden där var lite suddig/grinig

Här var våran fina Sushi som nu har gått bort för ca några månader sen.​

Likes

Comments

Hejsan :)

Gud, längtar lite tills snön kommer! Men jag hatar snön också, det är ju så kallt och halt ute. Men en sak som jag gillar lite mera är att fotografera när det är vinter ute! Jag tycker att bilderna blir så sjukt bra.

Här får ni ett lite smak prov från 2012 - 2013. Men dock inte den första bilden( åt vänster) har inte med vintern att göra men ville få med den

Likes

Comments

Hejsan, förlåt att jag inte har lagt upp något men har inte haft tid. Jo det är en sak jag behöver säga. Så läs texten.


Jag skulle bara säga att nu efter 2 fina månader med Deja har vår tid tagit slut...Det är så här att hon blev för tuff nu på senaste tiden så vi ska lämna tillbaka henne och pröva en ny. Jo nu tänker ni såhär att jag ska göra något åt hästen, men hon är bara 3 år och inte skolad hon är också för stark för mig. Så vi meddelade en som heter Sofie.

(från stall roempke.)

Eftersom att jag är lite feg av mig så försöker hon hitta en mer snällare och lugnare typ. Hon får nämligen 14 nya hästar i morgon (D-ponnysar tror jag. Kanske någon stor häst också.)

Så ja, det blir sorgligt att lämna tillbaks en av min diamant.. men hoppas att jag hittar en ny häst att utvecklas med. Sofie har skicka två bilder på hästar som skulle passa mig. En stor häst som är grå skimmel, och en D - ponny som är skimmel. Men det kommer ju 14 hästar till henne i morgon hon skulle "peka" ut några hästar som skulle passa mig. Så det är både tråkigt att lämna Deja, men ändå spännande att hitta en ny som jag kan dela mina äventyr med.

BILD: STALL ROEMPKE​

Likes

Comments

För någon timme sen så gick jag ut och fotade Flisa (min hund). Fick faktiskt ganska bra bilder men ändå inte! Det tråkiga är att jag inte har någon Photoshop att ta bort vissa saker med, tycker också det är dyrt. Så Jag hoppas ni tycker dem är bra ändå!

Flisa gillar inte kameran så ahahha, fick ingen där hon tittade in i kameran. Men hon tittade åt bra vinklar. Dock kunde jag inte släppa henne lös och ta kort för hon rymmer alltid. Vi möte också min lilla syrra och mamma på vägen då dem red, Flisa blev jätte glad över att se hästarna. Hahah tror hon gillar dem! Så det var kul! :)

Jo en sak till, jag sa ju att jag skulle ta några bilder på hästarna när dem sprang runt i sin nya hage. Det gick inte så bra för dem stod bara och åt hela tiden så fick inga bra bilder. Men hoppas ni tycker att dem bilderna på Flisa blev bra! :)

Psst!! Bilderna blev inte bra p.g.a ingen sol var framme, och det var ganska mörkt.

Tack och hej! 💓

Likes

Comments

Detta är en av mina hundar som har funnits med mig från dag 1 när jag föddes. Min fina och gamle bästa vän Ronja, 12 år. Vill ALDRIG mista dig även om du är gammal.


Likes

Comments

God morgon!

Idag när klockan blir lite mer så tänkte jag gå ut och fota, för vi ska nämligen flytta in våra hästar i deras nya hage som vi blev klar med idag! Så det ska bli spännande och se vad dem gör i den nya hagen. Så om jag får några fina foton så lägger jag ut dem när jag har tid!


Bilder på min fina hund Flisa som blir 1 år i December! <3

Likes

Comments

Jo tänkte lägga upp lite djur bilder så att ni vet lite hur jag fotar :)


Likes

Comments

Jo jag tänkte säga också att har en Instagram sida med! Där kan ni också titta på foton & lägger också ut när jag nyss har gjort ett inlägg med massa med bilder! Så håll ögon & öron öppna heheh! 👀👂


Likes

Comments

Det är INTE okej att ta mina bilder utan lov!