Header

Trycket över bröstet kommer alltid finnas där. Saknaden kommer alltid finnas där. Sorgen är alltid detsamma. Ibland går det dagar utan att bryta ihop, dagarna rullar på trots i vilket läge i livet du befinner dig på. Tiden stannar aldrig. Vissa dagar är allt stabilt, för att tiden går för fort. Men sen kommer dessa dagar när man dukar för fem, när man går in i rummet hans för att bara umgås men man inser att de står tomt. De kommer dessa dagar man märker att någon saknas, de kommer dessa dagar man önskar man kunde begrava sig själv. Man önskar man kunde välja att stänga av för saknaden, sorgen, och smärtan gör så ont att man snart kommer gå av. Hur mycket kan man klara? Hur mycket psykisk smärta klarar en människa av i sådan lång utsträckning? Är det meningen att man ska känna såhär?

Bröstkorgen känns tyngre än vanligt, ångest ökar och man vill bara försvinna. För jag vet, jag vet att denna sorg och saknad för min lillebror kommer stanna föralltid. För jag kommer aldrig vänja mig med att ha en mindre bror att prata med, jag kommer aldrig vänja mig att någon som betytt så mycket för mig är borta, föralltid. Att veta att jag aldrig kommer kunna prata med honom om hur hans dag varit, hjälpa han med läxan, hjälpa honom med massa tankar. Att veta att hans rum kommer stå tomt resten av livet, veta att jag har förlorat en sån stor del av mig själv. Det gör ont. Så ont som ingen kan förstå. En smärta som känns olidlig, en smärta som dödar all ork, all energi och allt hopp.

Jag tänker på dig varje dag Hampus, varje dag. För saknaden från dig ökar var dag. Vila i frid min älskade lillebror.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Wäää hatar å behöva gå upp tidigt jämt. Önskar jag kunde få sova hur länge som helst. Haha vem känner igen sig? :p

Igår träffade jag en kompis, vi köpte dipp och satt och prata i timmar. Så mysigt! Idag ska jag iväg över dagen, ska åka 11 men ska hinna med massa saker innan så blir stress!!!

Tråkigt inlägg men måste rulla, bye


Likes

Comments

Ångest av att ha pass uppbokade.

Ångest av att ha en tandläkartid.

Ångest av att jag måste fixa saker nästa dag.

Ångest för allt som är ett måste.

Varför?

Mitt liv består i stordel utav ångest, ända gångerna jag inte har ångest är när jag sitter hemma och inte gör något. När jag umgås med vänner eller pojkvän, eller när jag umgås med familj. De är dem ända gångerna jag inte känner detta obehag i kroppen. Men så fort jag får hem ett brev om att jag måste till tandläkaren, eller att jag ska åka tåg imorgon själv, eller att se jobbet ringa och vill att jag ska jobba. Trots att jag inte har något emot tandläkaren, har inget emot att sitta själv på ett tåg, eller att jobba så får jag sånt obehag i hela kroppen de timmar innan.. Så fort jag har saker uppbokade som jag måste skriva i min kalender, saker som inte får avbokas hursomhelst får jag ångest. Så fort ordet "måste" nämns vill inte denna äckliga känsla försvinna.

Jag kan aldrig slappna av när jag har ångest, stressar upp mig själv, och mår allmänt dåligt. Film fungerar bara i någon halvtimme, mobilen fungerar inte, min bok fungerar inte. Det ända jag kan göra är att leva i det, låta timmarna gå tills mitt "måste" står framför mig, är inte förens då ångesten släpper mig, och jag äntligen kan känna mig lugn. Kommer jag behöva leva såhär? För "måsten" kommer komma varje dag, de är något som är naturligt och normalt. Men jag vill kunna känna mig lugn oftare än jag är fylld av ångest..

Ibland önskar jag att jag bara kunde försvinna in i min egna värld, utan alla måsten och krav. Leva bland kärlek och lycka.

Likes

Comments

INNAN
EFTER
EFTER STÄDNING

Behövdes städa i mitt rum så passade på att göra det idag. Tog även lite kort, kul att se resultaten.

Likes

Comments

Godmorgon alla!

Gud vad segt de var att gå upp imorse, men upp kom jag tillslut iallafall och snart ska jag rulla in till jobbet. Blir en jobbdag för mig idag, men inlägg kommer upp ändå då jag tidsinställde igår!

Har ni tänkt på att de alltid är svårast å gå upp på morgonen när man vet att man måste. Och man är alltid extra trött. Typiskt liksom, hade varit skönare om man faktiskt flög upp ur sängen.

Sista kvar att göra nu är att borsta tänderna, ska måste jag rulla. Hejsvejs

Likes

Comments

LOOK ALIKE

Älskar detta!! Varje morgon eller kväll när jag inte har nå inspiration går jag in på pinterest och söker lite. Har olika mappar så om jag känner för svartajeans har jag en sån mapp, he he. Och oftast vet man inte alls vart man kan köpa allt. Men genom att göra detta colaget så får man en look alike, jätte bra!! hjälper mig jätte mycket. Längtar tills man kan ha kjol utan att det är förkallt..

Likes

Comments

Favorit låten idag

Godmorgon!

Ställde klockan på halv 9 idag och låg kvar till 9. Gjorde frukost och nu pratar jag med Lisa som är i Asien genom FaceTime. Idag har jag massvis med planer för bloggen, saker som kommer upp senare.

Angående min rubrik, har insett att det är så mycket godare (Eller så är det bara godare genom ögonen) så har börjat dricka kaffe i glas, ha ha.

Nu tänkte jag fortsätta prata med Lisa och sen börja fixa allting. Hej!

Likes

Comments