Det var så skönt att få sätta sig ner på sin rast och bara vara. Hittills har jobbet gått bra och jag börjar lära mig mer och mer av arbetet. Nu ska jag äta mina två mackor och vila tills resten av arbetspasset börjar.
Ska bli ganska skönt att komma hem. Städa, fixa iordning håret osv.
Dock är vädret fruktansvärt tråkigt.. Man blir ju deprimerad, trött och sleten. Nåja, låt min rast ta sig till ända så blir det nog bra så.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det var ganska jobbig att stiga upp men kände mig ganska utvilad ändå. Konstigt nog.. Bättre det än att vara trött. Trodde jag skulle vara sjukligt trött men så vart det inte.
Idag är en ny dag med nya möjligheter! Snart är det dags för min "debut" på jobbet, det riktiga arbetspasset. Det ska nog gå bra, bara jag frågar mycket så går det väl? Ska nog inte vara några problem.
Ikväll hade jag tänkt gå ner till Arken och hänga med en massa trevligt folk. Det är så roligt att gå ner dit på fredagar än att gå till Harrys och supa ner sig. Även att jag är ung så är jag ganska trött på det stället. Samma människor, samma musik och samma fylla. Hellre går jag till kyrkan (Arken) och har roligt där istället. Much more fun!
Det är såå mörk ute så jag tror nästan att det är natt.. Sjukt! Men vad gör det? Ska ju jobba så det spelar ju ingen roll. Det blir ju ljusare senare idag. Nåja, gomorron till alla som är pigga vid det tiden på dygnet!

Likes

Comments

Jag är inte alls sugen på att jobba mellan 7-15 imorgon på ett ställe jag knappt varit på. Är fruktansvärt osäker på detta.. Ja, på saker som jag inte riktigt vet hur jag ska göra. Det var väldigt längesen jag var där och gick bredvid. Allt dem sa har försvunnit med tiden, för det mesta. Kommer bara ihåg fåtal namn, definitivt inte allas. Kan inte rumsnummer ordningen heller.. (Detta är på ett äldreboende för er som inte förstod vad jag menade)

Får väl bita i det sura äpplet och gå vidare.. Inte alls vad jag vill göra men jag måste ju annars får jag inga pengar och inget mer timvik för mig. Dessutom är jag den som börjar först på morgonen, vilket suger. Måste ta rapport, koka gröt och göra mackor. Heeeelt fel tidspunkt för mig att börja jobba.

Nåja, 05.45 måtte jag stiga upp för att ta en buss vid 06.05 för att hinna med att gå till jobbet från busshållplatsen som tar ca 10-15 minuter beroende på vilket humör jag är på.

Så, jag tänkte ta mig en tupplur och se ifall jag får någon sömn alls. Och så får jag se hur det går imorgon.. Går det käpprätt åt helvete så är det ju bara så. "Bara att bita i det sura äpplet"

Good night and sleep tight​!

Likes

Comments

​Gomorron världen! 

Det är bara sisådär 1 månad och 12 dagar kvar till julafton och jag har inte köpt ett enda paket än.. Det är så svårt att hitta på något när man inte vet vad någon vill ha. Kanske bara blir ett presentkort eller något åt det hållet. Själv önskar jag mig pengar till en dansresa ner till Kroatien jag ska åka på nu till sommaren som kommer. Ska bli sjukligt kul! Givetvis ska jag ju själv spara lite resecash som kan användas till shopping, mat och massa annat smått och gott. Sist jag var där (sommaren 2015) räckte knappt pengarna jag hade så får väl bli att jag sparar uppåt 3000-4000 kronor och då kan jag köpa precis vad jag vill, i princip. Vinet där nere är fantastiskt gott, musslorna är också fantastiskt goda och resesällskapet med runt 70 personer var mycket trevligt! Hoppas det blir samma sak nästa gång igen. 

Nej, nu ska jag laga mat och äta, fixa till frillan och lata till mig lite innan det är dags för mitt jobbpass.

Likes

Comments

​Ja, jag säger då det.. Hur trött jag än må vara så är jag uppe ändå? Nå, måste nog säga att man är en nattuggla iallafall. Har inte direkt gjort något speciellt idag, bara kollat på tv och en hel del filmer. Just been lazy! Mamma och pappa är inte hemma så det känns lite udda.. Men det får gå ändå! 

Nej men bokstavligen ska jag faktiskt försöka sova nu, får sova i mamma och pappas säng inatt. Hur skönt som helst! Men mitt rum är nog någorlunda kallt vid det här laget. Kanske går dit i natt istället, ifall jag skulle bli sugen på det.

Gonatt och sov så gott!

Ps.. sleep tight.

Likes

Comments