Plein soleil (1960)

The talented Mr.Ripley (1999)

​Två filmer som enligt mig innehåller det mesta; vackra personer, fantastisk miljö och en psykiskt påfrestande (men spännande) handling. Jag har bara sett den engelska versionen av det franska originalet men det ska jag ändra på snarast för att kunna avgöra vilken jag föredrar. Hur som kan man pausa i filmen under nästan vilken sekvens som helst och stillbilden är ändå estetiskt fulländad. Jude Law under sina bästa år är inte heller något att förbise. ​Netflix merci!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Budget vs lyx

Länge varit sugen på Balenciaga skorna, med ett riktigt saftigt pris. Såg nu dessa snarlika varianter på Zara (ovanligt svar nej.)


Likes

Comments

Crawford i kläder som är lika aktuella nu som då. Ska försöka hitta igen hennes inslag i ​MTV house of style, ​varav bilden i mitten till vänster härstammar från. Solglasögonen skulle jag ta emot med tack och bock.

Likes

Comments

Idag spanades det på sommarkläder för första gången. Kanske är det helgens soliga dagar som ligger bakom, men helt plötsligt gick jag från vad som tidigare såg ut att bli en evig vinterdepression till att se något slags ljus i tunneln.


Bomullsskjortor och T-shirt i linne från H&M. Sandaler med nitar från Isabel Marant, resten är från Zara.

Likes

Comments