Ja ni, har försökt många gånger att skriva ett inlägg men har aldrig kommit på nå kul att skriva så det är därför det var längesen jag skrev. Men iallafall så var det min kompis födelsedag och vi firade henne, det var riktigt kul. har tyvärr inga bilder från igår. idag har jag inte gjort så mkt, klippt gräsmattan och plockat ut diskmaskin, sen sovit och skypat med Alexander. 

Ochh jo btw SKA ALDRIG I HELA MITT LIV KLIPPA EN GRÄSMATTA. Hemskt var det alltså.

Jag har även haft jobb i tre veckor och det var de värsta jobbet jag har haft, vi gjorde absolut inget på dagarna, aldrig mer där alltså. men äntligen jobbat klart och snart får jag mina pengar. taggad för jag behöver pengarna hehe.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag har inte lika mycke tid längre för att blogg som ni kanske har märkt och det är för att jag jobbar och då finns det inte heller nå kul att prata om. Men nu är jag iallafall ledig, idag och imorrn sen ska jag jobba torsdag till söndag, ledig måndag och sen jobbar jag tisdag till fredag sen slutar jag jobba. Längtar.:):):)

Likes

Comments

​Då är det onsdag och idag har jag inte gjort så värst mycket, har bara legat i min säng och sett på serie. Det har helt enkelt varit en lugn dag. Nu skypar jag med Alexander och väntar på att maten ska bli klar.

Likes

Comments

Så ja det jag ska snacka om nu är om mitt sommarlov, jag jobbar på Marinan, och det är en litet kiosk som vi kommer sälja lite grejer, sen så kommer jag och 6 andra ungdommar som jobbar där gör lite annat, lite kul är det väll fast det är inget min rygg kommer klara av eller mina ben, men jag får bita ihop. Jag har jobbat igår och idag, sen är jag ledig imorrn och på torsdag och det är nice, sen jobbar jag över midsommar som är mindre kul men jag får pengar så det är bra:):

Likes

Comments

äntligen så har man sommarlov, kan inte ens beskriva hur mycke jag längtat för sol och värme och lov, och ha kul, sena nätter osv. Grymt härligt, men tyvärr så har vi inge sol, vi har inte haft de på typ en månad eller nå, utan de har bara regnat och varit mulet, men då och då så skiner solen fram med det är riktigt sällan.

Kan inte heller fatta att jag redan gått ett helt skolår på Strömbacka, känns som jag just började skolan. Men ska bli skönt att börja 2an så man inte är yngst på skolan för de är då verkligen inte kul haha, många förstår mej säkert:)

Likes

Comments

​till middag så åt jag småplättar med oboy och de påminnde mej bara om då jag bodde i lillpite. Sen till brunch så åt jag ägg och bacon med ett glas juice och de var riktigt gott:)

Likes

Comments

Så igår for jag på en fest med Tova och Wilma och kan ju bara säga att den festen var den bästa på länge, glömde tyvärr att spara biilder från kvällen men har en.


Likes

Comments

I dag så är det torsdag och har inte gjort så mycket denna vecka, men imorrn så ska jag på 18års feest och det lär bli kul:):)

Likes

Comments

​I torsdags så for jag och sofie och tränade på strömlidas ute gym, det var faktiskt skönt med träning

Likes

Comments