2018

Många sätter nya mål för det nya året. Jag sätter aldrig några mål eller löften. Med det här åtet som varit kom det hinder som jag inte alls hade räknat med. Så med detta år ligger mitt fokus på medicinering och bli bra i mitt förbaskade ben. Att komma tillbaka till jobbet och köra på som tidigare. Jag visste att den här vägen skulle bli lång, men såhär lång hade jag absolut inte räknat med.
Och just nu känns det som att det står helt still med benet. Kan fortfarande inte gå ordentligt, får det fan i mig inte rakt. blir så trött på och känna mig så frisk för övrigt och så har jag något som stoppar mig från att göra saker jag brukar göra och vill göra.
Skapar min egna lilla bubbla med tankar och funderingar som får mig att bara vilja skita i allt typ. Men så kommer det absolut inte bli. Jag får köra på med träning som vanligt och göra det bästa av situationen. Har ingen energi eller ork till någonting känns det som. Tack och lov är denna process bara tillfällig, men fan vad det tär på mig. Vissa dagar mer än andra.
Sen med det nya året har man ju alltid tankar kring och fixa körkort, bli ett bättre jag, jobba mer och allt sånt där. Och det handlar ju bara om mig själv vad jag väljer att lägga fokus på. Men just nu är mitt fokus bara på mig själv, mitt ben och nära och kära. Ska ta och sluta lägga energi på folk som faktiskt inte visar sig förtjänta av min energi. Det skulle nog vara en bra början till mitt egna välmående. Och med det sagt så tror jag faktiskt att trots motgångar kommer detta bli ett bra år.

  • Nära Kneippen, Norrköping

Gillar