Det finns på riktigt ingenting som gör mig så stressad som plugget. Jag läser några kurser på CUL samtidigt som jag jobbar då och då.
Ni som har barn som går på förskola kan nog hålla med om att VAB är mer utav en vardag än någonting annat - speciellt runt dessa månader. Det har resulterat i att jag hamnat väldigt mycket efter och har nu sjukt mycket att ta igen tills på söndag - då är det deadline på ALLT då kurserna avslutas. Jag håller på att gå sönder av stress, vill bara hoppa av. Hur finner man motivationen? Jag har tappat den. Helt.

Till saken hör även att jag idag är hemma och vabbar. Har ett stort prov idag som jag måste göra. Hittar ingen barnvakt. Jag mår typ sämre nu när jag skriver om det, börjar verkligen inse att det är kaos just nu. Kul!
Måste försöka lösa detta nu. Hej


Likes

Comments

Hej på er!
Varje gång som jag startat upp en ny blogg (ja...det har hänt ett x antal gånger) så har jag på något sätt alltid försökt att förklara mig. Förklara mig varför jag väljer att börja blogga alltså. Jag tänkte inte göra det nu, eftersom jag själv tycker att det är rätt uppenbart varför man väljer att just blogga.
Jag kände väl helt enkelt inte att plugget, jobbet och det ensamstående mammalivet var nog utan vi försöker oss på en bloggkarriär också, hehe.

Jag ser framemot att ta fram min kreativa (hmm...eller "kreativa", vi får se) sida här och dela med mig av allt möjligt.

Nu har jag suttit alldeles för länge med designen osv, nu är det dags för en sen lunch medan sonen fortfarande sover.

Kul att vara igång. Ha det gott

Likes

Comments