Header


Igår kväll spontan ringde jag Emma när jag kom hem då jag saknat att höra hennes röst. Visade sig att hon var på väg ut med en vän och frågade om jag ville hänga på. Vi gick till Arbis där bla Donika Nimani skulle uppträda några låtar. Hon är ju så himla bra! Blev en jätte trevlig kväll med mycket skratt. Kändes dock lite sömnbrist när jag gick upp imorse, men vad gör det när det äntligen är fredag idag!!

Likes

Comments


Idag åkte julgranen och julgrejerna ner, vilket gör så att vardagsrummet känns så tomt. Jag måste verkligen köpa några växter och placera ut lite var stans. Dock tar jag alltid död på dom efter en vecka så känns så onödigt, haha. Inga gröna fingrar här inte.

Likes

Comments


Några guldkorn har det här året erbjudit, men för övrigt så har 2017 inte sett så ljust ut! Jag lever i alla fall och har en trygg tillvaro i jämfört med många andra runt om i världen, så jag är ju lyckligt lottad. Jag hoppas att nästa år blir bättre, att jag hittar den rätta medicinen, att världen börjar gå åt rätt håll och att mina kära mår bra året ut (och långt efter det).

Några höjdpunkter som detta år gett mig; tog körkort, besökte Danmark, Bali och Grekland, fina stunder med mina vänner och familj, såg en massa bra artister live (bla Linkin Park ✨).

Ikväll blir det ganska lugnt då jag avslutar 2017 och inleder 2018 med att vara sjuk. Ska dock ändå försöka orka gå ut och ta några öl efter tolvslaget!

Gott nytt år! 🍾

Likes

Comments


En liten tillbaka blick ifrån förra året då jag besökte London under "vinter tid". Det måste verkligen göras om! Så himla mysigt.

Likes

Comments


Det kändes som om veckan aldrig skulle ta slut. Jag jobbade 22 timmars övertid och har nog aldrig känt mig mer trött och utmattad, haha. Det var länge sedan jag jobbade så mycket!

December också!!! Idag åker julgranen upp. Så taggad på att pynta den och hemmet!

Likes

Comments