Hej!!
Jag hade ett mini delprov idag på skolan och då var det b.la ett skägg som skulle klippas, Ludde ställde upp, blev så snyggt! Det gör verkligen så stor skillnad om man har ofixat eller fixat skägg :)

Nu ska jag och mamma käka tacos !

Likes

Comments

Hej, hoppas ni haft en bra helg? Min har varit toppen. Spenderade den med Jakob, familj och vänner.

Mina veckodagar är ganska så enformiga nu för tiden, jag går i skolan, jobbar på salongen efter skolan, träffar Jakob eller nån vän när man får tid och sover repeat...repeat..

Jag bara längtar till sommaren när livet "kan börja". Jag ser fram emot min student, min student resa med Agnes i klassen och självklart min dröm resa till Australien där min kusin bor. Har också drömmar om att få åka omkring och upptäcka världen. Självklart är det ju mycket arbete som ligger bakom för att kunna åka iväg, så jag är verkligen så tacksam att jag får arbeta av mina timmar på salongen. Varje dag av arbete lönar sig till slut tror jag.

Men visst går vardagen lättare när man har något kul att se fram emot?

Bilderna på mig och familjen är ifrån idag, vi var och käkade jul brunch utanför Hbg, efter maten gick vi en promenad, det var så fint där :)

I lördags var jag och Jakob ute och drack vin, sen kom även Reviis och lite fler vänner ut. Skoj!

Tack för att ni löste, ta hand om er och ha en fortsatt bra kväll, kramis

Likes

Comments

Hej
Äntligen helg 😍
Jag var ute med min bror igår, han bjöd på middag och vin på Telegrafen. Vi hade det super trevligt. Jag har precis kommit hem ifrån salongen, jobbat sen 9 imorse. Hoppas ni har en bra helg :D

Tack för att ni läste!

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni mår bra! Jag mår super, fick sluta tidigare idag så jag är super nöjd :)
På lunchen gick jag Linnea och Sabina till den nyöppnade restaurangen Little Mama's sååååååå gott dom hade glutenfritt och alls. Kan starkt rekommendera det.

KRAM

Likes

Comments

Hej! Nu kom äntligen min försenade Box. En av de bästa någonsin faktiskt :)
Snygg ögonpenna, bra body butter och snyggt nagellack som ni ser på bilderna.. osv! Alltid lika kul att få hem boxarna.

Tack för att ni läste.
HA EN FORTSATT BRA KVÄLL, KRAM

Likes

Comments

Hej!

Jag har haft en helt underbar vecka, massor med firade, det är underbart att fylla 18.

Hoppaas ni haft det lika bra, kram

Likes

Comments

Godkväll! Hoppas att ni mår bra! Det gör jag :)

Jag var på Bon Visage i Malmö idag tillsammans med min klass. Dit kommer frisörer och makeup artister antingen för att handla smink ifrån Peggy Sage eller för att få inspiration ifrån de duktiga artisterna där. Vi kollade på olika smink tekniker idag, en som är mer överdriven medan en var lite mer läskig. Jag har gjort en video som ni hittar HÄR, videon visar steg för steg under de olika sminkningarna :D

Lite bilder ifrån idag, mer ser ni som sagt i videon.

Allt jag köpte var ifrån märket Peggy Sage

Tack för att ni läste!

HA EN FORTSATT BRA KVÄLL!

Om några minuter blir jag 18 hihi

Likes

Comments

Hej!! Kolla vilka sötnosar!! Mormors vännina och min vän Lisa har valpar hemma. Sån tur som jag har får jag komma när jag vill och mysa med dom små. Skulle klippa Lisa idag så innan dess fick jag mysa med dom små. Dom var inte lätta att fotografera kan jag säga, dom kryper rundor som bara den.

Likes

Comments

Hej!!
Hopps ni har en bra lördag kväll.
Varit en lång lördag idag, vi hade nämligen öppet hus på skolan och såklart var vi frisörer tvungna att vara närvarande... jag och Josse stod och gjorde spamassage, efter de åkte jag en runda till Jakob innan jag begav mig tillbaka till stan. Just nu ligger jag i badet, kom nyss hem. Jag var nämligen och käkade på Tres med tjejerna sen kollade vi bio. Hmm vet inte riktigt vad jag ska säga om bion men spännande, läskig, konstig och slutet fyfan vad dåligt... ville se mer :( Fastade dock helt i den ändå. Krävs lite tänk och tålamod med den helt klart.

TACK FÖR ATT NI LÄSTE, HA EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL!

Likes

Comments