Så underbart skönt att vara hemma. Vårt flyg blev inställt så 8 timmar spenderades på Vilnius flygplats. Vi flög därefter till Köpenhamn och tog tåget till Alvesta där vi fick byta tåg till Värnamo. Var hemma lite efter 8 så varit en lång resedag. Åkte en sväng med mamma och klappade lite på Xtra och sen har jag badat. Nu ska jag kolla på vd innan jag sover. Ni förstår inte hur mycket jag älskar lilla värnamo och min säng just nu. Haft det superbra men känslan att vara hemma hos familjen igen är obeskrivlig.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Var i jönköping på tävling idag men den vill jag inte ens prata om utan bara glömma. I vilket fall så kom vi inte så långt i LB:n och i LA:n strök jag mig och vi åkte hem istället. När vi kom till stallet red jag han nästan en timme i ridhuset för att vi inte skulle avsluta som ovänner. Fick ett väldigt bra pass och han hoppade riktigt fint. Imorgon åker jag till Litauen så kommer inte bli någon uppdatering förens nästa helg. Kommer säkert bli jättekul och givande men just nu känner jag mest bara ångest över vad jag gett mig in på. Nu ska jag kolla på film och sen sova. Hade bäst! 


Likes

Comments

Idag var jag uppe med tuppen. Började inte förens vid 12 men vad gör jag? Jo jag stiger upp vid 6 och är i stallet vid 20 över för pappa kunde köra ut mig innan han åkte till jobbet Fördrev tiden med att mocka lite extra medans Xtra åt sin frukost. Efter det red vi ut en timme och sen gick jag hem. I skolan skulle vi egentligen bara visa upp vår sverigepresentation men filmen strulade så blev bara fel av allting. När jag kom hem slocknade jag ganska fort och sov tills vi skulle äta vid 7. Efter det åkte vi till stallet och fixade inför morgondagens tävling. Nu har jag kollat idol med mamma och vampire diaries står näst på tur innan läggdags. Godnatt!  
Likes

Comments

Första gången på väldigt länge jag borstat tänderna och redo att sova vid den här tiden. Hade hoppträning ikväll i hörle. Eftersom mamma opererades idag så fick jag åka själv med Berg. Träningen gick super och han var jättefin. Nu ska jag kolla serie innan jag sover. Nattii kompisar! 


Likes

Comments

Fått prioritera andra saker de senaste dagarna så därför uppdateringen varit som den varit. Nu är det ganska lugnt på pluggfronten tills vidare då vi åker till våra östersjöländer på söndag och är borta hela veckan. Helgen som var spenderades med släkten i Stockholm. Vi åkte upp på fredagen och stannade i Jönköping innan vi åkte vidare till min moster i Vallentuna och sov där. Fick favoriten som alltid när vi kommer, gulasch. På lördagen åkte vi till min kusin och hennes familj i Haninge när vi vaknade. Åt lite mat och sen vidare till stallet. På kvällen blev vi några till och åt gott. På söndagen var vi en snabbis på nacka forum innan det var dags att åka hem. Var jättekul att träffa alla igen, vissa var det bara några månader sen medan andra 6 år. Helgen gick en aning för fort och jag hade gärna stannat några dagar till. Underbara huvudstad och bästa släkten!  


Likes

Comments

Är något krångel så får inte in bilderna från stockholm så provar imorgon istället. Idag var det tillbaka till skolan, gäsp. Hade eget arbete på svenskan så slutade 1,5 timme tidigare. När jag kom hem satte jag mig och skrev klart min tyskauppgift och efter det åkte jag och mamma till stallet och red ut en runda i mörkret. När vi kom hem var meningen att jag skulle sätta mig med matten men smart som jag är somnar jag istället och sover 1,5 timme istället. Nu har jag precis ätit och ska snart kolla ph.  

Likes

Comments

Usch, sakta men säkert kommer jag framåt på min ledarskap. Skriver en mening, blir inte nöjd, suddar osv. Har fortfarande lite kvar men det får vänta tills på söndag eller nått för det står still i huvudet på mig nu. Imorgon bitti åker vi till Stockholm och stannar tills på söndag så vi hörs då. Nu måste jag försöka sova lite innan jag ska upp igen. Har packningen kvar också så blir inte många timmars sömn inatt. Ha det bäst, pusshej! 

Likes

Comments

Hej! 
Igår blev det inte jättemycket gjort för mig. Vaknade förvånansvärt tidigt, redan vid 11 och kunde inte somna om trots att jag var trött. Gick istället ner och kokade ägg och la mig sedan och kollade björn bröder och snackade med kevin. Vid fyra lämnade jag sängen för att äta och sen åkte vi till stallet och tränade för Jill. Träningen gick mindre bra och jag är inte alls nöjd. Kvällen spenderades sedan hemma med Armin så blev ändå en bra kväll. Idag var jag uppe redan vid 10 för Xtra skulle klippas vilket är ganska skönt att göra när det inte är allt för mycket spring i stallet då det inte är favoriten. Har ju köpt en ny klippmaskin som är mycket tystare och lättare så det var stor skillnad och Xtra trivdes mycket bättre med den. Efter det red jag på banan en snabbis tills jag fick igenom det jag inte fick igår och efter det red vi och klättrade lite. Blev ganska många timmar i stallet idag även om det inte kändes så. Efter det duschade jag och sen gick jag och Claesson och mötte Vickan och sen har vi bara chillat hemma hos Claesson till lite efter 11. Nu har jag precis kommit i säng och ska sätta mig med plugget, yää!  Så kan det gå när man skjuter upp saker och ting hela tiden.

Likes

Comments

Hej!
En vecka sen senast men känns som jag haft och gjort massa annat. Det är precis som om  jag missar en dag så tänker jag att jag kan ta igen det nästa dag och så fortsätter det. Nu har jag istället 6 missade dagar liksom. I vilket fall, ska försöka få ihop det så kort som möjligt. I onsdags var vi på det här 6 månaders-återbesöket med Xtra i Kungsbacka. Sex långa timmar i bil för ett besök på 40 minuter men nu ska vi inte tillbaka mer så det känns bra ändå. Hans muskelskada som han behandlades för förut hade läkt bra och det är bara att jobba på och fortsätta starka han. Däremot hade han fått sig en krosskada i en muskel på andra sidan pga. att ha gått omkull eller blivit sparkad i hagen. Förmodligen är orsaken till detta att Xtras hage har varit väldigt ostabil då de inte riktigt har någon ledare i hagen och Xtra som då är väldigt låg i rang får ta smällarna, framförallt vid mattillfällerna. Så nu har vi släppt ut han till Xtras gamla kompis och två andra vilket dock resulterade med två trasiga täcken första dagen. Hoppas bara det blir bra för honom så är lite trasiga täcken inte hela världen. Hela torsdagen sen gick åt att arbeta på vår Sverigepresentation som vi sedan arbetade med hela fredags eftermiddagen i skolan och spelade in i kulturhuset. På fredag kväll skulle ju Kian och Eric från ph komma hit så vi stack ner till stan med förhoppningen att  få träffa dom vilket vi också gjorde. På lördagen var det fest ute i bor och efter det drog jag och Claesson till donken och kom hem framåt 3/4. På söndagen sen sov jag bort halva dagen och på kvällen  var jag med Claesson och tog ansiktsmask, bastade och kollade  på film. I måndags red jag både Almina och Xtra och på kvällen var jag med Jennie och Julia. Idag- tisdag så hade jag då hoppträning för Anne privat i 1,5 timme. Riktigt bra och välbehövlig träning. Kvällen har sedan gått till att umgås med Claesson. Vi gjorde dock inte så mycket utan vi chillade hemma, gick till coop och sen kollade vi på ph. Känns som ett rörigt och en aning för långt inlägg menmen. Bilderna talar för sig själva också.  Nu ska jag kolla gossip girl innan jag 
sover, puss och godnatt! 
Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering.. ska försöka ta igen allt imorgon. Nu ska jag bara snacka lite med Kevin innan jag ska sova för imorgon är det hoppträning för Anne på förmiddagen vilket betyder att jag inte får någon lång sovmorgon. 

Likes

Comments