Hej igen!

Jag har funderat på det här länge nu...Många av er vet säkert vad StarStable är. Om du inte vet vad det är så är det ett hästspel där man spelar online och gör uppdrag osv. På StarStable så kan man bli Star rider vilket betyder att man är VIP, nackdelen med det här är att det kostar och alla kanske inte har råd med det. Men vid vissa tillfällen så erbjuds man att bli Star rider gratis i 1 dag! Fantastiskt, visst?

Då har jag fått en idé!! Jag tycker att MSP borde skaffa såna dagar när ALLA spelare kan få bli gratis VIP i 1 da. Jag menar, vad skulle va så fel med det? Då skulle alla bli glada skulle jag tro. 1 dag skadar inte liksom.

Vad tycker ni om den här idén? Om ni tycker om den så kan ni gilla det här inlägget och hjälpa mig att kontakta MSP så att vi kan få det här förslaget att KANSKE slå in (:

Jag tycker att det skulle va en jätte bra idé för då skulle alla kunna få en chans att få bli VIP, någon gång i alla fall eftersom att alla inte ens får köpa VIP eller inte har råd♥

​# R a n d o m b i l d

Likes

Comments

Heej!


Några av er vet nog vem jag är. Jag har en Youtube kanal som jag inte är så aktiv på, då kanske ni undrar varför jag har startat en blogg om jag inte är aktiv där då kommer jag väl inte vara det här heller, eller? Well...det beror på om jag har någonting att skriva om såklart ;)

Men jag ska försöka att vara så aktiv som jag bara kan.

För er som inte vet vem jag är så är jag en 15 årig tjej som älskar hästar och spelar MSP. Jag ville göra en blogg om mitt liv på MSP (eller vad man nu ska säga) för att ibland så kan jag bli så arg och irriterad på vissa saker så att jag vill skriva ut det någonstans, det är ju faktiskt bra att ha en blogg om man skulle bli hackad eller om någon skulle försöka sno ens identitet.

Men jag tänker självklart inte bara att skriva om negativa saker (: Det kommer förmodligen också komma upp någonting om jag har gjort en video så att ni blir mer uppdaterade ;)

Jag hoppas att ni mår bra så hörs vi! Hejdå♥


Likes

Comments