Urban jungle

Hverdagsliv, Interiør

Hei, fininger! Har onsdagen levert?

Tusen takk for alle tilbakemeldingene etter gårsdagens innlegg, det er så gøy med med all responsen på både Green Peel og Scalp-tattoo. Vinneren av konkurransen på Scalp-tattoo blir trukket neste uke, så det er fremdeles mulighet for å delta i konkurransen om å vinne en behandling til en verdi av 32.000,- kroner. Klikk dere inn her for å delta i konkurransen, eller legg igjen en kommentar på @jonlundemoen på Instagram. Det vil komme flere spennende nyheter og konsepter i løpet av høsten, så det er bare til å glede seg.

Men over til noe helt annet, den nye leiligheten. Vi er i full gang med å få pakket ut av eskene og planlegge hvordan vi skal ha ting og tang. En ting vi har kommet frem til er at vi vil lage en urban jungle her i leiligheten. Nå når vi går mot en mørkere årstid er det så hyggelig med noe grønt og fresht som lyser opp leiligheten. Jeg er selvfølgelig i full gang med å sanke inspirasjon på Pinterest, det er så mange fine løsninger. Ikke minst lekre planter! Kanskje det er noen av dere som har noen tips på planter vi bør anskaffe oss? Sleng gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet under. Det som står øverst på ønskelisten min er en Monstera deliciosa albo-variegata, en plante jeg har prøvd å få tak i et helt år. Det er tydeligvis veldig vanskelig å få tak i denne planten, jeg står allerede på venteliste flere steder i landet. Hvis det er noen som vet om et sted som selger denne planten så vær så snill å gi meg en lyd. Eller kanskje det er noen av dere som har en avlegger? Men urban jungle blir det uansett, jeg får bare smøre meg med enda mer tålmodighet når det kommer til Monstera deliciosa Albo-variegate planten min.

Sjekk de fine inspo-bildene bildene under her, jeg gleder meg til vi får satt sammen vår egen kombinasjon her hos oss!

Urban jungle

Foto: Pinterest

Jon Lundemoen

Liker

Kommentarer

Karin
,
Hei Jon, du kan få en stickling av mig. Jag ær på Paleet tirsdag 16-20. Skicka ett mail så kan vi avtala 😊 Karin, Pontus venninne 😊
JonLundemoen
JonLundemoen,
Hei Karin 😊 Det er jo helt fantastisk! Jeg sender deg en mail asap <3
nouw.com/jonlundemoen