Klar for påsken 2021💛

skjønnhet

//reklame

Har dere allerede tatt fatt på påskeferien? Eller har dere som meg en siste arbeidsdag igjen?

I morgen ettermiddag er jeg klar for årets påskeferie, jeg ser satser på mengder med sol, deilige frokoster og frisk mimosa i glasset. Påsken er en så fin tid!

Påsken er også kanskje den perioden vi får kjenne ordentlig på årets første skarpe solstråler, her er det viktig å være forberedt. Solskader og irritert hud er noe vi vil styre unna. I år kommer Schrammek med et helt genialt kit med produkter som vil beskytte og pleie hud som har fått kjenne på de første solstrålene.

Denne pakken inneholder: Sensiderm Sun Cream SPF 50, en solkrem pleiende og beskyttende solkrem som passer til alle hudtyper. Sensiderm Mask: En maske som er perfekt etter en lang dag i sola. Masken gir øyeblikkelig hjelp til irritert og sensitiv hud! Hudirritasjoner og rødhet avtar samtidig som hudbarrieren styrkes og blir mer motstandsdyktig. Hjelper huden å holde på hukt og forhindrer dehydrering. Hemmer utslipp fra histamin som hemmer allergiske reaksjoner i kropp og på hud. Masken fungerer som et førstehjelpskit for rød og irritert hud samt ved kløe. Sensi Calm Ampulle, beroligende konsentrat for øyeblikkelig hjelp som inneholder aloe vera, phantenol og lakrisrot ekstrakt. Irritasjoner, rødhet og andre symptomer for stress forsvinner. Ampullen har en sterk beroligende og styrkende effekt på sensitiv hud. I tillegg får du med en gummimaske som du legger over Sensiderm Mask for å øke effekten. Et perfekt kit å ta med seg inn i påsken! Akkurat nå får du dette kitet for 1090,- ( ord. pris: 1467,-) Klikk deg inn her for å finne en forhandler nær deg.

Jeg ønsker dere alle sammen en nydelig påske, sørg for at dere gjør den fin 💛

Jon Lundemoen

Liker

Kommentarer