Green Peel Energy

skjønnhet

// I samarbeid med Dr.med Christine Schrammek

Er det noe som er verdifullt for meg så er det de små øyeblikkene i hverdagen hvor jeg kobler helt ut, puster med magen og senker skuldrene. Det er flere ting som får meg inn i det modusen, en av de tingene er en deilig Green Peel behandling.

I dag gikk jeg for Green Peel Energy, en litt dypere urtepeel. Denne behandlingen passer helt perfekt for de som er interessert i dypere antirynke behandling. Green Peel Energy er effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Man kan bli litt rød etter denne behandlingen, men det roer seg ned til dagen etter. En perfekt behandling for en travel person som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen. Etter en slik behandling føles huden både oppstrammet og glødende!

Green Peel er en medisinsk utviklet hudpleie som er utviklet på 100% naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En behandling som dette er som en god treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt styrke, sunnhet og spenst.

Jeg har vært en stor fan av denne behandlingen i flere år, det er en grunn til at jeg sverger til denne behandlingen gang på gang! Det er ikke bare jeg som sverger til denne prisvinnende behandlingen, siden 2010 har den vunnet pris hvert år for beste behandling på naturlig hudfornyelse av «Beauty Forum Tyskland”. En høyt rangert pris kåret av forbruker selv.

I Norge har også Green Peel fått mye oppmerksomhet og omtale av uavhengige media.

I 2017 kåret MinMote Green Peel til årets velværetrend og hovedstadens hotteste behandling. Magasinet Elle og MinMote testet behandlingen og anbefalte den på det varmeste. I 2014 beskrev Stylemag Green Peel som "kjendisenes favoritt".

Green Peel Energy

Jon Lundemoen

Liker

Kommentarer