Header

​Hej! Kom inte på någon bättre rubrik än HAHA - nice bloggare va? Tänkte uppdatera lite hur det går med matchningsprocessen! Jag har nu skapat med match #2 och tbh känns det inte så jättebra. De vill gärna skypa med mig en andra gång, men ska VÄNLIGT avböja deras förfrågan. Tyvärr har jag inte fått någon ny matchning på hela veckan så det är rätt lugnt på den fronten hehe. Känns som om jag aldrig kommer att hitta en familj&få åka iväg lol. (låter som en råtta för har ju vart i processen i typ 1 vecka och vissa kan vara det i flera månader) 

Natti

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej! Redan 4h in i matchningsprocessen så hittade jag min andra familj. Det är en familj på totalt fyra personer och dem bor ca 20 min utanför Chicago! Familjen verkar snäll och deras intressen liknar mina. Jag håller på att bestämma tid så att jag kan skypa med dem, men det är extremt svårt iom. att det är 7h tidsskillnad. Jag har också bett dem ''release mig'' vilket dem gjorde direkt. För er som inte vet vad det innebär så betyder det helt enkelt att jag kan fortsätta matcha med andra familjer. I cultural care's matchningssystem kan man matcha med en familj åt gången. För att hålla så många dörrar öppna som möjligt så krävs det alltså att man ''releaser'' varandra.  

Den första familjen har totalignorerat mig på mail (är glad över det). Hör av mig så fort jag vet något mer om de båda familjerna eller eventuellt en tredje match(?)! 


Bye 

Likes

Comments

​​​​

Tja blåbär! Jag har börjat maila med min första matching. De är trevliga på mail och vi har bestämt tid då vi kan prata. Gick precis in på culturalcare och såg att familjen har tagit bort våran matching? För att vara väldigt ärligt, så är jag glad över det så att jag kan börja matcha med fler familjer då jag är VÄLDIGT osäker på denna. ​

Har jag nämnt att det är extremt stressigt att vara i matchingsprocessen? Det är det som ockuperar ens tankar dygnet runt. Man vill ju inte missa en bra familj ENDAST för att jag glömde checka min mail eller mitt au-pair account. Lol, vet att jag är töntig. Uppdaterar så fort jag får nästa matchning! 

Kramis 

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte skriva här om min matchingsprocess som au pair. Jag skriver mest för min egen skull så att jag kan se tillbaka och se hur det faktist gick till! Organisationen som jag åker med är Cultural Care, och hittills har bemötandet varit toppen! Har fått en del hjälp med ansökan, och allt har känts superbra! Idag fick jag reda på att min ansökan blev godkänd och att jag är redo att gå in i matchingsprocessen.

Efter ca 1 timma in i matchingsprocessen fick jag min första matching - helt sjukt! Förväntade mig minst 2 veckor eftersom att jag är kille. Familjen bor ca 2h utanför New York i Connecticut och har två barn, en flicka och en pojke. Familjen verkar hittills vara väldigt annorlunda från vad jag tänkt mig från början. Men om de kontaktar mig så kan jag tänka mig att skypa med dem för att se hur det känns. Dock känns det inte riktigt rätt med den familjen, men får försöka ge dem en chans! Hör av mig så fort jag vet något mer. 

Kram! 

Likes

Comments