Idag är den allra bästa dagen på året: FETTISDAGEN!!! Idag får jag äta mig hur fet jag vill, utan att någon ser ner på mig. Jag har redan påbörjat dagens feta diet med en fett stor familjepizza som jag lyckades trycka i mig helt själv. När jag kommer hem från skolan väntar fett många chokladbollar, fett många feta semlor och en FETT stor tårta. Egentligen borde fettisdagen vara en helgdag så att vi kan sitta hemma och äta fett istället för att gå i skolan. Är så fett glad över denna feta högtid!!!

pizza-golden

OMG SER NI VAD GOD?!?!!?!?!?!?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag känner jag mig ful, men ska ändå försöka mig på några leenden och några skratt. HAHA, så. xoxo​

Likes

Comments

I lördags fick jag reda på de värsta nyheterna någonsin. Det har brunnit på vår skola!!!😱😱😱På grund av detta så kommer vi inte att gå i skolan idag.💔 Jag hoppas verkligen att min lassesnasse är okej. För att trösta mig på en dag som denna kommer världens bästa på besök för att laga mat åt mig, dagens rätt är korv med bröd. Tur man har som har en så bra vän och som dessutom kan laga mat!

Likes

Comments

Ä nu påväg till ett studiebesök i Mönsterås med klassen för att prata om hur papper blir till. Som ni nog alla vet så växer ju papper på träd, så eftersom det är som att plocka frukt från ett träd, så lär inte den processen vara så rolig att se. Förhoppningsvis kommer vi att få testa rita på papprerna, gissa vad jag kommer att rita isåfall (eller vem)😍

Likes

Comments

Nu är det äntligen höst igen, vilket jag har sett fram emot eftersom att jag kan ha på mig dessa skönheter. Tycker ni inte att de är fina?😍 Klänningen var en tidig julklapp från mamma och pappa så att jag ska hålla mig varm i höst. Hur fin är den inte?! Kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet... Mössan och skorna längst ner till vänster har jag faktiskt stickat själv. Det var mitt lilla sommar projekt. Är jag inte duktig? Tack jag vet.

Likes

Comments

1. Han är min

2. Jag är hans

3. Vi är varandras

4. Han är inte din

5. För han är min

Ser ni vilken skönhet?😍😍😍 Ska dock erkänna att han inte riktigt ser ut såhär. För hade jag tagit en riktig bild på honom så är risken att ni försökt sno honom från mig. Har full förståelse för att ni är avundsjuka på mig, men vissa föds med tur. Ni gjorde inte det. Ha ha ha...

Likes

Comments

Hallå, idag hade jag tänkt att prata lite om min favoritmat. För vissa så är det en delikatess medan andra ser det som ett slimeigt monster. Jag tillhör ju såklart den första gruppen. Har ni lyckats lista ut vad det är än? Det är någonting som man stöter på nästan dagligen och som många inte gillar. De finns i flera färger och storlekar, vissa är hemlösa medan andra inte är det. Om ni inte har listat ut det än så får ni kolla på bilden.

​Självklart så är det ju sniglar som är min favvomat!!! p:

Likes

Comments

Slutade tidigare i skolan idag för att göra riskutbildning 2, aka halkan. Så idag har jag kört på allt ifrån cyklister och gående till älgar o barn. Har även fått testa att krocka och volta med bilen. I början så släppte jag bara ratten och skrek, men det är tydligen mycket säkrare att sätta händerna mot taket o va tyst.😒😒😒

Detta var jag tidigare idag😳

Likes

Comments

För ungefär ett och ett halvt år sedan så hittade jag tre böcker i förrådet. De såg ganska gamla ut men jag blev nyfiken och började läsa dem. De visade sig att det är ett gammalt uppslagsverk som har funnits i släkten i generationer. De var väldigt intressanta så jag började jaga efter de resterande böckerna och nu är jag äntligen klar!!!

Här är hela samlingen på 32 böcker. Nummer 3 (bananer-Björklinge) är min absoluta favorit, jag har nog läst den minst åtta gånger.

Likes

Comments

Varit på gymmet i två timmar idag med mina boys. Kan knappt lyfta armarna men om en vecka är jag nästa Jackie Chan. Sitter nu med världens bästa människa som lär mig trafikskyltar, då jag är helt väderlös. Det är min svaghet, annars är jag helt perfekt. Den enda skylten som jag faktiskt kan är denna:

För er som inte visste det innan så betyder den här skylten att man ska se upp för gravplundrare.

Likes

Comments