Skrevet i : Daily, Personal

Som overskriften sier så skal jeg slutte å jobbe, hehe neida! Jeg skal jo flytte hjem til pappa nå. Noe jeg gleder meg til og få mindre utgifter i mnd og kunne jobbe med det jeg elsker, nemlig sosiale medier og lage innhold til dere! Sånn som det er idag så har jeg ikke den tiden jeg trenger for å kunne holde dere oppdatert på livet mitt hele tiden!

Så jeg har bare bestemt meg for å satse skikkelig nå, jeg skal gå ned i prosent på jobben min! Jeg jobber nå 80% så vil si 16 vakter i mnd, jeg tenker å gå ned til kanskje 70/60 først og ta det derfra! Jeg ønsker jo å kunne tjene penger og leve av dette her så nå må jeg få rævva mi i gir å jobbe som bare det fremover!

Nå driver jeg å kikker etter et kontor/studio jeg kan ha alle tingene mine så jeg faktisk kan gå på jobb om dere skjønner? Om jeg jobber hjemme så er jeg utrolig dårlig til å faktisk jobbe haha! Gjør alltid noe annet enn det jeg faktisk skal gjøre, men sånn er nå det!

Så frem til jeg får flyttet hjem og får alt på stell så ca 1. mai så blir det ikke så veldig mye videoer og bilder men mest blogg. Trives mer og mer med å blogge, det er utrolig utrolig gøy! Så jeg håper dere ikke slutter å følge meg på snapchat og instagram selvom det er litt stille i ca 2 mnd til. Jeg legger ut når jeg føler for det og jeg har tid!

Jeg er utrolig takknemlig som har dere og dere betyr alt for meg! Men iblandt trenger vi alle en pause eller hva? Snart er jeg tilbake 110% på alle sosiale medier! Dere får gjerne kommentere litt forslag på innlegg og ting dere ønsker å se her på bloggen så kan jeg lage ting ferdig til jeg er 110% tilbake og ligge foran meg selv hihi.

Love you guys!

instagram: jonasstarmakeup // snapchat: jonasstarodden

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hello alle sammen!

Nå sitter jeg på jobben og har pause. Drikker egentlig bare en smoothie og slapper av, er ikke den personen som orker å spise så mye så tidlig haha! Jeg er uansett snart ferdig på jobb om ikke mange timene!

Her kan dere se min lunsj, hehe! En smoothie med mango, bringebær og eplejuice. Jeg kjøpte den på Haven som ligger på utland på Gardermoen! Sykt mye digg her om du skal ut å reise!

Er så sykt trøtt, blir alltid det i pauser og spesielt etter pausen min. Men snart er det helg!

Endelig er det min tur til å ha frihelg, så utrolig deilig med fri! Har jobbet hele denne uken tidlig så skal bli deilig med helg og bare slappe av! Idag skal jeg bare slappe av, sminke meg og filme litt til Instagram tror jeg!
På lørdag skal jeg kanskje på en fest med Charlotte, vi har ikke bestemt oss enda men jeg tror vi drar.

Jeg skal også begynne å ordne litt på rommet mitt hos pappa imorgen, vaske og gjøre det litt i orden til å flytte inn! Gleder meg faktisk sykt til å ordne og fikse, å endelig flytte hjem igjen. Hadde faktisk ikke trodd jeg skulle flytte hjem igjen men ting blir ikke alltid som man tror.
Vi blogges senere idag!

instagram: jonasstarmakeup // snapchat: jonasstarodden

Likes

Comments

Skrevet i : Beauty

Annonse - Samarbeid med Beuatyhouse.no

Hei alle sammen!

Nå har jeg laget en look på @beautyhouseoslo sin instastory med produkter som selger hos de! Jeg er jo ambassadør for Frøya Cosmetics så det å kunne vise frem alle de fine produktene er utrolig gøy! Storyen ligger der i 24 timer så det er bare å gå inn å se!

Dere for også 20% på https://www.beautyhouse.no ved bruk av koden "jonas20" den er gyldig til og med fredag 23.02.2018 og den funker på alle varer!

Her kan dere se bilder og produktliste! Alle produktene kan kjøpes på www.beautyhouse.no

Produktliste

Photo Finish Moisture Foundation
Camouflage Concealer
Luminous Pen
Translucent Powder
All Round Bronzer
Perfect Highlighter
Soft Blush
Brush Kit
Bitch´n Brows Essential Brow Kit "Brown"

instagram: jonasstarmakeup // snapchat: jonasstarodden

Likes

Comments

Skrevet i : Daily, Personal

Etter forrige innlegg om at jeg må selge Mala fikk jeg utrolig mye tilbakemeldinger. Veldig mye bra også er det alltid de som har noe negativt å si. Jeg fikk beskjed om at jeg bare tenker på meg selv, og jeg tenker egentlig bare nei? Det er jo ikke det jeg gjør i det hele tatt. Jeg selger jo Mala fordi jeg selv sitter igjen med en dårlig følelse at hun er så mye alene siden jeg jobber. For det andre er min pappa allergisk mot katter så det hadde ikke funket uansett. Jeg tenker på hva jeg mener er best for Mala, er tross alt jeg som kjenner henne og ikke dere liksom! Hun krever veldig mye oppmerksomhet og jeg får dessverre ikke gitt henne det hun behøver. Så jeg håper dere skjønner meg og selger henne ikke fordi jeg ikke vil ha hun noe mer men fordi jeg ikke har nok tid å sette av til henne.

Det var en del av dere som reagerte på et jeg skrev jeg vil reise litt osv og oppleve verden. Det er ikke derfor jeg selger Mala i det hele tatt. Men det er noe av det jeg skal bruke tiden min på. Og tallene mine her på bloggen er helt sykt nå så jeg er så happy! Jeg ligger på topplisten her på nouw.com nå, noe som er utrolig stort og gøy for meg! Tusen takk til alle som tar seg tid til å lese og kommentere, følge meg på alle sosiale medier TUSEN TAKK!

Jeg satser på at jeg får flyttet snart og da skjer det masse gøy så er bare å glede seg! Det blir utrolig tungt og levere fra seg Mala men jeg har ingen annen mulighet. Jeg skal finne et veldig fint hjem til henne og hun skal få det så fint!

instagram: jonasstarmakeup // snapchat: jonasstarodden

Likes

Comments

Som dere alle så i mitt innlegg om at jeg skal flytte. Jeg kan dessverre ikke ha med meg min kjære katt Mala. Ikke bare fordi pappa er allergisk, men også fordi jeg sitter igjen med en så dårlig følelse. At hun ikke får det hun trenger og fortjener! Hun er virkelig alt for meg og jeg vil bare at hun skal ha det bra, hun har det veldig fint den dag i dag men jeg jobber så mye og til alle døgnets tider.

Og da passer det dessverre ikke for meg og som sagt så vil jeg hennes beste og at henne skal få det fint. Hun er en katt som krever mye oppmerksomhet og stell ikke minst. Hun er en perser og de krever utrolig utrolig mye og tiden min strekker ikke til.


Hun er virkelig verdens beste katt med en herlig personlighet og jeg unner henne det beste! Jeg og Mala har det utrolig fint og jeg skal finne et veldig bra hjem til henne! Det har jeg lovet meg selv og henne! Det var et veldig tøft valg for meg å ta men det rette!

Så nå har jeg skrevet en annonse på finn.no på henne og et innlegg på en side på facebook for salg av katter. Jeg er allerede i kontakt med noen men jeg er veldig sær og selger henne ikke til hvem som helst og det er noe jeg vil bruke litt tid på å finne riktig hjem til henne!

Veldig trist å kjedelig men håper og tror jeg finner det perfekte hjemmet til min kjære Mala!

Likes

Comments

Hei og god lørdag alle sammen!

Nå sitter jeg på toget på vei til Oslo og jobb! Jeg jobber hele helgen og hver dag frem til tirsdag! Når jeg logga inn idag og så lesertallene mine så fikk jeg helt skjokk! Så utrolig gøy og det motiverer meg så sykt!

Foto: Romerike Blad

Som dere husker var vi på intervju med Romerikes Blad for noen dager siden og nå ligger det live på nett!
Det koster 5kr for å lese avisen så er bare å klikke seg inn på linken eller laste ned Romerikes Blad sin app!
Vi er utrolig fornøyde med intervjuet og det er så gøy! Vi er så glad i dere alle sammen!

Her er link til intervjuet: https://www.rb.no/kultur/youtube/blogg/jeg-snakker-om-strekkmerker-pupper-og-vagina-responsen-er-enorm/s/5-43-706002?access=granted


Nå er jeg snart i Oslo, så vi blogges siden alle sammen. Ha en fin lørdag!

Likes

Comments

Skrevet i : Daily, Personal

Hei alle sammen!

Som overskriften sier så ja jeg skal flytte. Her jeg bor nå er det utrolig lite og jeg vil ikke bo her noe mer! Så jeg skal faktisk flytte hjem til pappa. Jeg og pappa flyttet jo hit til Jessheim sammen så jeg har jo rom hos han så har nå bestemt meg for å flytte hjem til han igjen. Både for å få større plass og ikke minst husleien. Her jeg bor nå betaler jeg veldig mye og jeg vil heller bruke de pengene på andre ting og oppleve ting, ha det gøy og rett og slett leve litt.

Så nå skal jeg bo her jeg bor nå i ca 2/3 mnd til så flytter jeg hjem til pappa! Jeg har jo ikke så mye ting å flytte siden her jeg leier nå er det møbler osv som hører til her så jeg har bare kjøkkenting, klær, og sminke osv så det er jo en del men jeg har så god tid så jeg stresser ikke.

Jeg skal faktisk til pappa neste helg og vaske hele rommet mitt, rydde i klesskapet mitt der osv og gjøre ting klart også kommer jeg sakte men sikkert til å flytte ting over og begynne å vaske ned her jeg bor nå!

Jeg gleder meg utrolig mye til å flytte og starte litt på nytt og har masse spennende på gang så er bare å følge med! Blir litt stille frem til da! Er dere gira på en vlogg når jeg får flyttet så dere får se hvordan jeg bor? House tour liksom, er veldig mange som spør så dere får siifra!

Vi blogges siden!

instagram: @jonasstarodden & @jonasstarmakeup // snapchat: jonasstarodden

Likes

Comments

Skrevet i : Daily

God morgen alle sammen!

Nå sitter jeg på flytoget inn til Oslo og er på vei til jobb! Jeg jobber på Fjøla på Østbanehallen, kjempekoselig restaurant så er bare å komme innom!
Jeg jobber jo også på Gardermoen men er deilig å bytte på litt og gjøre litt forskjellig, også håper jeg på at jeg får flytta til Oslo så snart som mulig. Må bare få meg leilighet der først, men det er så dyrt å bo i Oslo så må bare ha litt is i magen.

Jeg lå faktisk våken til 02:00 inatt og så på Hotel Cæsar, haha tro det eller ei. Jeg har jo sett alt før men nå startet jeg på sesong 26 på nytt. Hvorfor gjør jeg egentlig det? Det er jo ikke en veldig bra serie men det er noe med det som fenger meg altså!
Det er jo en serie jeg har fulgt med på siden jeg ble født holdte jeg på si, jeg ble jo født året det starta men fra jeg kan huske har jeg faktisk sett alt. Før hadde jeg helt dilla og så på det hver dag og jeg har sett alle episoder de siste årene også!
De har jo slutta å produsere det noe, litt trist men også like greit. Det er en serie færre og færre så på og det ligger enda masse ute på tv2sumo.no så jeg skal se alt en gang til haha!
Ikke spør meg hvorfor fordi det vet jeg ikke selv en gang haha!

Dere får alle ha en fin dag! Nå er det jobben på meg også hjem og slappe av og se på Hotel Cæsar! Imorgen har jeg fri så imorgen skal jeg jobbe hjemme og sminke meg litt og skrive litt!

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Skrevet i : Daily

Hei alle sammen!

Nå er jeg hjemme fra en superkoselig dag sammen med Charlotte, vi koser oss alltid så mye når vi er sammen uansett hva vi gjør egentlig. Vi satte oss på starbucks og tok en kaffe som alle sier haha, men jeg drikker ikke kaffe. Jeg drakk en varm sjokolade og Charlotte drakk en mango greie som jeg ikke husker navnet på.

Så deilig å sitte på kafeé og jobbe og ta det med ro. Vi prøvde å redigere litt bilder vi hadde liggende og gjøre klart litt innlegg, Så deilig å ligge foran sitt eget skjema og få masse gjort. Vi begge har nok å drive med og sosiale medier tar utrolig mye tid, men vi elsker det vi gjør og har verdens beste følgere!

Caroline fra Romerikes Blad kom også ble vi intervjuet av henne så det vil komme et innslag om oss neste uke så dere får beskjed når jeg vet og linker, bilder osv så dere får sett! Vi ble veldig fornøyde og det gikk så bra! Vi gleder oss utrolig mye til å se innlegget og se hvordan det blir. Vi får det imorgen eller fredag for å lese igjennom før henne sender til trykk! Så vi håper dere gleder dere like mye som oss!

En tur ut måtte vi å ta litt bilder, så lyst og fint så da er det perfekt for å ta litt bilder. Vi begge elsker jo bilder haha så vi tar bilder av hverandre hele tiden! Charlotte er faktisk den eneste som får ta bilde av meg til vanlig, jeg er veldig sær når det gjelder akkurat det der.

Fotografen som skulle ta bilder av oss kom først kl 15 så vi gikk litt rundt og kikket så vi satte oss rett og slett og spist en is. Ja det er vinter men is er så utrolig godt, haha! Fotografen fikk noen skikkelig fine bilder av oss så jeg gleder meg til de kommer!

Nå skal jeg bare ta det med ro og slappe av resten av det som er igjen av denne dagen. Imorgen skal jeg jobbe igjen så blir en litt stille dag på sosiale medier, men fredag har jeg fri.

Hva kunne dere tenke dere å lese mer av her på bloggen fremover? Har en del kule innlegg klare og en del i tankene mine så gjerne kom med tips!

Vi blogges!

instagram: jonasstarmakeup // snapchat: jonasstarodden

Likes

Comments

Skrevet i : Daily

Hei og god morgen alle sammen!

Nå har jeg stressa så sykt haha for å rekke alt på før jeg måtte løpe til bussen. Nå er jeg da på bussen til Jessheim og skal møte Charlotte, vi skal nemlig noe veldig spennene idag!

Vi skal nemlig i vårt første intervju idag med Romerikes blad som er lokalavisen her i Jessheim dekker hele Romerike. Dette er utrolig gøy at de vil ha et intervju med oss så dette blir spennende!

Vi kommer ut med når det er ute og klart så får dere link så dere kan lese det! Utenom det skal jeg og Charlotte bare kose oss og skravle litt, er en stund siden jeg har sett henne nå så dette blir kos! Vi skal endre litt på YouTube osv ettersom studioet er stengt denne mnd og skal flyttes så rekker vi ikke filme så mye osv men det kommer vi tilbake til!

Dere får ha en fin onsdag videre alle sammen!
Vi blogges!

Instagram: @jonasstarmakeup
Snapchat: @jonasstarodden

Likes

Comments

Instagram@jonasstarmakeup