FURUVIKS VIP PREMIÄR 2016

Åhhh i lördags var vi så glada som fick inbjudan hos Furuviksparken utav självaste ZapEvents för att gå på säsongspremiär som ligger i Gävle.

Redan kl:08 åkte vi iväg för att hinna innan kl:10 och vi kom fram 10 minuter innan öppning. Sjuk tajming vi hade på oss. När vi kom fram var det redan massor utav folk och en del av familjen var redan i VIP kön, ställde tillsammans med de så att vi kunde gå in tillsammans. Medans andra familjen var bara påväg så jag och mannen fick vänta på de utanför medans de andra passade på att titta på aporna. 

Anmälde vårans ankomst och sen fick vi våra VIP band som gav oss inträde och fritt åkande på tivolit. Vi fick även kuponghäfte med lite smått och gott inne i tivolit, en gratis popcorn, en läsk, gratis spel i minionernas stånd och gratis basket spel. 

Vi blev bjudna på lunch i cirkustältet som bestod utav kycklingsallad till oss vuxna och pasta med köttfärssås till barnen med valfri dryck. Maten var så gott och Brandon åt upp allt hans mat för han tyckte det var jätte god sa han. Efter maten bjuds det på kaffe och bulle om man ville ha.

Vi hade tur med vädret, barnen var på stålande humör och Brandon var överlyckligt att alla hans kusiner var med samt kompisar.

Vårt första stopp hos aporna som chillade ute såklart och Brandon blev så glad som älskar att titta på apor...

Andra stopp var i regnskogen hos ormarna..men där fick jag inga bilder för jag vägrade gå in, alltså mitt värsta fobi är ormarna så det blir ingen besökt där inne utav mig. Brandon blev lite ledsen att jag gick inte in för han ville verkligen visa mig ormarna, men tyvärr gubben "mamma var så himla rädd och feg". Mannen tog en bild där inne. Alltså de ligger inte inlåst de är lösta ush…men jag vet att de är inte farliga denna ormen, men ändå...

Längre fram kunde man klappa får och getter. Innan man fick gå in var det väldigt viktigt att tvätta händer både in och ut så vi sprider inte sjukdomar till djuren och tvärtom, riktigt roligt och spännande tyckte Brandon och även för de andra barnen.

Efter gick vi till ponnyridning som Brandon har aldrig vågat rida förr, men eftersom Nicoles inspiration ville Brandon rida och han tyckte det var jätte roligt, men så hände såklart det som inte fick hända, ponny hoppade upp efter halva rundan att han ramlade av. Tur att han är härdad och gick därifrån tyst och chockad. Ingen fick rida på denna ponny under dagen och vi fick även pengarna tillbaka och en ursäkt från medarbetarna och djurchefen.

Vi tog en flodfärd i Amazonas...

Brandon säger hej hej till sköldpaddan och pratar med den..hahaha

Sen var det dags för oss att äta för både barn och vuxna blev jätte hungriga så vi begärde oss mot cirkustältet där vi mötte upp VD och fick en riktigt god lunch… tack #zapevents för en god lunch.

Mat och belåten var det dags för oss till tivolit med karuseller och små spel som fick utav ZapEvents kuponghäfte.

Dags att gå vidare och göra något annat och träffa andra djur...

Alla tyckte det var roligt att klappa och ta selfie med kamelen…hahaha

Stannade även till de andra djur...

Trött och nöjda var vi…dags att åka hemåt...

Vi tackar till ZapEvents PR & Furuviksparken för en spännande dag, hoppas vi sens nästa år.

#furuvik2016 #furuviksparken #zapevents

Gillar