IGÅR DROG JAG TILL KUNGSTRÄDGÅRDEN EFTER JOBBET SOM JAG BLIVET INLÅS TILL. STANNADE FÖR LÄNGE PÅ JOBBET ATT VAKTEN LÅSTE ALLA DÖRAR SÅ DE SKICKADE UT MIG PÅ ETT UTGÅNG SOM ÄR AVSTÄNGD PÅ GRUND AV ATT DE HÅLLER PÅ ATT BYGGA. SÅ TASKIGT, MEN JAG HADE INGET VAL ÄN ATT GÅ UT PÅ NÖDUTGÅNG SOM VAR LARMAD. BLEV ASS SKRÄJ MEN JAG HADE TYVÄRR INGET VAL, MEN SOM TUR DEN STÄNGDE AV SIG RÄTT SNABBT.
JAG VAR BARA GLAD ATT JAG KOMMA UT.
DET TOG 30 MINUTER FÖR MIG ATT KOMMA TILL KUNGSAN FAST I VANLIGA FALL 5 MINUTER.
TREVLIGT HADE VI VID BAREN I KUNGSAN MEN SEN DROG VI VIDARE TILL TAK STOCKHOLM SOM LIGGER I GALLERIAN DÄR JAG JOBBAR.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 25 Readers

Likes

Comments

IGÅR BLEV VI BJUDEN PÅ NAMNGIVNING MED LITE MAT OCH FIKA! VI HADE RIKTIGT MYSIGT MED LITE DANS, MEN MEST BARNEN SOM DANSADE OCH HÄRJADE ORDENTLIGT. KAN ALDRIG FÖRSTÅ ATT BARNEN HAR SÅ HIMLA MYCKET ENERGI, ÖNSKAR ATT JAG HAR DEN ENERGI.
DET VAR ETT LITE CEREMONI, FÖRÄLDRARNA VÄLKOMNADE ABIGAIL TILL VÄRLDEN MED FINA TEXT SAMT HENNES GUDMÖDRAR SA FINA DIKTER TILL HENNE. SÅ MYCKET KÄRLEK TILL DEN HÄR LILLEN.
TÄNKT OM VÄRLDEN KUNDE VARA SÅ JÄMT, VISA ENDAST KÄRLEK❤️

Likes

Comments

JUST NU ÄR VI PÅ NAMNGIVNING😉
SKÖNT ATT DET FINNS EN SOFFA I LOKALEN, SKÖNT ATT SOFTA LITE.

  • 28 Readers

Likes

Comments

DET VAR RIKTIGT LÄNGE SEN JAG HAR BLOGGAT OCH FUNDERAR PÅ ATT BÖRJA IGEN, VI SENS IGEN MINA VÄNNER OCH HOPPAS ATT NI FÖLJER MIG MIN RESA! HAR MASSOR ATT BERÄTTA MEDANS JAG VAR BORTA!

  • 28 Readers

Likes

Comments

Min vän fyllde i onsdags men firades i lördags med vänner. Hon hade kod tema "cocktail" svart och vit, så jag klädde upp till det fast det är så kallt ute. Men det visade att alla gjorde inte som hon sa. Men de klädde till svart eller vit alla fall😋
Vi körde massor med lekar som var ASS Nice. Dansade nån stopp så vi hade jätte trevligt. Riktigt länge man har varit på sånt fest utan barn. Brandon fick vara med morfar sin.
Men vi åkte därifrån runt 24 tiden för då är man hemma 01.
Jag kände helt slut och jätte trött efter festen.


Tack gumman för en fantastik kväll. Hoppas du hade lika roligt som vi gjorde❤️

Likes

Comments

Vad jag älskar med vinter att det är så himla vackert att se på. Ljus och vackert ute. Plus när man har barn så kommer tillbaka den känsla att uppskatta snön lika mycket som de gör. Man blir så himla glad när de ser överlyckligt.
Bygga snögubbe, snöbollskrig och njuta dagen med att ha roligt.Att se min son lyckligt blir min morgon ett minne med glädje fast det tar dubbel så långt tid att komma fram till dagis så är det värd🙏

Man är trött efter jobbet, men att kunna få promenera hemåt med sånt vackert utomhus så blir man pigg.
Den känslan har man inte fått på länge. I min tanke tänkte jag "det var riktigt länge sen jag har inte sett snön så här på evighet"

Likes

Comments

Äntligen köpte jag adventskalender till Brandon. Jag tror att han kommer älska den för han bara älskar dinosaurier.

Jag köpte den i Lekmers hemsida. Längtar själv att kunna få se vad som finns bakom luckorna.

Likes

Comments

Jag har lärt mig hur man gör Wonton nudelsoppa. Enkelt och gott.

Likes

Comments

I torsdag var vi bjuden på middag hos en vän som fyllde 28 år just den dagen. Jag skulle laga mat åt henne eftersom hon praktiserade, men som tur var så fick hon vara ledigt och då lagade vi tillsammans. Det var skönt ändå att inte vara själv i köket.

Folket började komma runt 17 tiden. Den som var bara bjuden den som stod närmaste utav henne, så det var faktiskt skönt att vi var inte så många. Det är så mysigt med bara få människor.


Den presenten som du fick utav oss kommer vi verkligen att njuta tillsammans. Stort grattis än en gång till för vi älskar dig för den du är. En underbar och härligt person.

Likes

Comments

Idag var inte trevligt väder. Det var kallt, regnigt, blåsigt och mörkt ute. Det var verkligen en riktigt höstväder. Men ingen hindrar mig att åka iväg till min shape träning för det var för över en vecka sen jag har inte tränat pågrund av att jag mått dåligt. Men ärligt talat så är jag inte riktigt frisk, men jag mår bättre när jag åker iväg och få göra något annat på min lediga dag. Fick även chansen att gå runt i gallerian själv och tittade lite på rea bland annat. Fick en plagg hem och en present till en vän som fyller nästa vecka. 


Min lunch efter träning....blev lagom mätt.. en grillad varm korv med mörkt bröd=)

Hämtade min son på dagis och han tycker alltid om att hålla paraplyn när det regnar...
Min man lagade middag, kyckling med pumpa....det var så himla gott

Självklart måste man ha efterrätt...hembakad äppelpaj som mannen bakade...gott

Likes

Comments