Alla hundar kan inte simma

Då menar jag inte pga fysiska problem som gör att faktiskt vissa raser verkligen inte kan simma utan vanliga hundar med "vanliga" kroppar kan behöva lära sig simma.

Min nakenhund jag hade höll sig plan på ytan men hon använde inte bakbenen alls, dock flöt hennes nakna lilla rumpa upp och användes som roder. Kajsa min älskade cocker som gick bort i vår var simexpert, hon låg plant längst vattenytan och använde alla fyra tassarna. Hon brukade låta sin stora booty flytta medans hon kravlade fram med framtassarna också.

Doris har alltid varit en badkruka men med simträning (bara tre gånger) så har hon utvecklats otroligt mycket eftersom hon använder flytväst och får stöd i poolen.

Hon paniksimmar gärna, så baktassarna försöker nå bottnen och framtassarna plaskandes rakt i ansiktet och inte komma någon vart. Jag försöker lyfta rumpan på henne lite och hon använder bakbenen mycket bättre nu, idag när jag kastade en leksak som kom lite för långt ut så stannade hon till och funderade. Sen kastade hon sig där hon inte bottnade, körde ner trynet mot leksaken och vände jättefint! Hon var inte helt rak längst vattnet men en stor förändring som gör mig så jäkla glad!

Doris stod vid stranden och morrade på mig, Tillman höll med henne.

Flóki undrar vad Doris har för kul i käften

Doris tänker inte vänta på matte. Det är en ö framför oss där hundarna får simma 70m en väg och 70m tillbaka.

Kom då slacker

Tillman undrar om man kan få snålskjuts tillbaka

Doris måste ha badleksak när hon ska simma, det fungerar som en liten napp för henne. Hon ser ut som en riktig fågelhund då.

Gillar

Kommentarer