Första anhalt på vår resa är Toronto, vi har varit här sedan i tisdags så nog har man hunnit få några intryck av staden i alla fall. Den är stor men inte helt jättvacker, och ganska hög. Den ska visst vara Kanadas New York, så lite imponerande är det väl med alla skyskrapor som växer som svampar ur jorden. 

Igår lyckades vi med ett besök till Niagara fallen trots att det regnade konstant hela dagen. Det gjorde väl förvisso inte så mycket eftersom man ändå blev dyngsur av allt vatten från vattefallet som skvättade upp överallt. Bättre bilder än så här blev det inte.

Vi åkte även båtturen som tog oss väldigt nära fallen som det kände som att vi snarare stod i fallet än vid fallet. Ser du vattenfallet där borta? Nej det är ju en massa vatten i vägen!
- true story.Aningen blött!!

Idag är planen att vi ska ta oss ut på en smärre stadsvandring med några marknader (med bland annat little india, little italy, china town och kensington market), harbour front, distillery district och financial district som vandringens höjdpunkter. Morgondagen bjuder förhoppningsvis på en riktig höjdare, om allt går som planerat! Samt att kosan styr vidare mot Vancouver!

 

Gött mos!

Jonas

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments