​Hej allihopa! Hoppas ni haft en bra torsdag än sålänge.
Bloggandet var till en början väldigt bra, men sen så började min sömn och mycket annat förstöra allt, så jag har helt enkelt inte haft orken att blogga.. ledsen för det! 😔
Men så satt jag nu & tänkte att det inte skall gå utöver att göra det jag tycker om för det är helt fel.
Imorgon skall jag, pappa & kanske min pojkvän åka till Överby ''ett shoppingcenter så att säga'' för lite shopping såklart sen så har jag även en tid bokad kl.4 för klippning. 💇
På lördag så skall jag iväg, ganska långt & var jag skall får ni se då. 😏

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sånna här morgnar är ju bara för underbara, vaknade först runt halv 12 men somnade sedan om igen.
Vaknade sen vid 1 igen. Gick ner gjorde Té, tog en morgon cigg, satte mig på altanen med lite musik och bara njöt lite extra för det är ju häller inte så kallt idag men det blåser dock lite..
Igår blev det väldigt sent för runt halv 2 satte vi på en grymt bra film somer heter 2012 som var lite över 2 timmar lång. Den handlar om jordens undergång men den såg dock ganska overklig ut men det är klart att sådant är svårt att redigera till något verkligt. Annars var den verkligen grymt bra även om det var lite läskigt och se hur det skulle se ut så man blev ju lite rädd haha..
Tänkte sätta mig och spela lite nu innan jag & älskling skall åka till Vänersborg som jag skrev igår, ska bli så mysigt att hitta på något ensamma. Vi åker väl runt 3-4 tiden tror jag så jag kommer att slänga in ett inlägg sen när vi kommit hem & det blir väl runt 6 tiden kan jag tänka mig!
Hoppas att ni har haft en mysig morgon så hörs vi senare 😍


Likes

Comments

Hejsan! Kom nästan precis hem ifrån vårt besök på Pinchos, jag måste säga att det var nog bland dem bästa restaurangerna jag varit på! Väldigt god mat som serveras på ett speciellt sätt ''som tapas ungefär'' & dem hade riktigt goda drinkar som även ser riktigt snygga och roliga ut, inte för att det är det viktigaste men det ger verkligen ett plus i kanten! 🍸
Jag kommer absolut att äta där flera gånger, ett ställe att rekomendera & deras priser är häller inte överdivet vilket är toppen.
Tänkte att jag slänger in min 10-lista i detta inlägg så slipper det bli flera stycken då den är rätt kort.
Imorgon skall jag & min pojkvän till Vänersborg ''lite utanför Trollhättan'' & vad vi skall göra där får ni se imorgon! 🙊


1. Spanien tillsammans med min pappa & min pojkvän.
​2. När jag blir 18 år.
​3. Körkort.
​4. Att börja sista året på gymnasiet.
​5. Sommaren överhuvudtaget.
​6. Alla grymma sommarlåtarna som säkert kommer.
​7. Festivaler, så som Summerburst.
​8. Flera tatueringar "i studio"
​9. Lägenhet inne i stan.
​1​0. En egen bil när jag får körkort "Bmw eller Audi"


Likes

Comments

Klocka är strax halv 2 & jag vaknade nyss upp intill min pojkvän, så mysigt.. 😍
Tänkte strax göra lite frukost och sätta på en film & bara mysa lite nu när jag precis har vaknat.
Sedan runt 4-tiden skall jag & min pojkvän åka till honom för klockan 6 så skall vi ut & äta lite med hans föräldrar på det nya stället här i Trollhättan (Pinchos) som säkert många redan har besökt, dem verkar ha riktigt god mat & även väldigt fina drinkar! 
Lite senare idag kommer inlägget om vad jag längtar till i år som jag lovade er. Nu skall jag sätta på en film & bara mysa fram tills vi skall åka till min pojkvän, hoppas ni har haft en härlig morgon allihopa! 💋

Likes

Comments

Godkväll allihopa! 💁
Detta är mitt första inlägg & då tänkte jag börja med att skriva om vem jag är och vad jag gör.
I min beskrivning ser ni ju hur gammal jag är, vart jag bor, vad jag har för mig på fritiden & även vad jag pluggar till så jag tänkte att vi kan börja med att skriva lite om min utbildning.
Jag utbildar ju mig då till Stylist & det innebär alltså att jag jobbar mycket med makeup. Detta är ett väldigt stort intresse som jag har! På tisdagar tillbringar jag nästintill hela dagen i Stylist-rummet som vi kallar det i skolan.
Då brukar vi (jag) oftast sminka eller trixa med hår. Det finns väl inte så mycket att säga om min utbildning så sett för dem flesta vet väl vad det går ut på, att sminka osv.
Utöver mitt intresse för smink så har jag många fler intressen som fotografering, redigering, skriva, och spela. Fotografering har jag hållt på med så länge jag kan minnas så ungefär i 10 år och det gäller även redigering utav bilder.
Tänkte även berätta lite om min familj, den består endast utav min pappa som jag bor tillsammans med men sedan så har jag även min pojkvän & hans familj som betyder otroligt mycket för mig.
Sedan så har jag ju såklart min underbara släkt då menar jag farmor, gammelmormor ''min pappas mormor'' mina kusiner osv..
Väldigt tacksam över att ha alla dom människorna i mitt liv.

Ja detta var väl lite om mitt liv men inte så intensivt så att säga. Tänkte att jag skulle göra en 10-lista om vad jag längtar till detta året, men det kommer upp imorgon i och med att detta inlägget blev såpass långt.
Önskar er alla en härlig lördag och även ett underbart lov som känns otroligt behövligt! Tänk, en hel veckas lov som man bara kan slappa loss på, åh så underbart!!
😍


Likes

Comments