Vi drar nu in på sjätte veckan på dieten och det fungerar hittills bra! Kroppen svarar som den ska och mitt sötsug är mer eller mindre bortblåst. Hade definitivt kunnat tappa mer dessa sex veckor men gav inte 100% i början om jag ska vara ärlig. Med kosten ja, men inte med träningen. Första två veckorna var jag väldigt seg och orkade nästan ingenting så träningen blev lidande. Nu tycker jag att det är väldigt roligt och vill pusha mig varje dag! Femton veckor kvar så vi ska väl se vad vi kan skrapa fram.

Det jag saknar mest med hela dieten är att jag inte kan testa nya produkter eller recept. Jag ÄLSKAR att laga mat, all möjlig mat. Jag lagar mat åt min pojkvän varje dag enbart på grund av att jag vill laga mat. (Inte så roligt att laga kyckling/lax och ris varje dag så har det redan i matlådor som jag bara värmer i micron.) Fick ju bara testat Barebells produkter på Fitnessfestivalen och sen har jag inte haft tid att köpa dem pga att dieten startade ganska tätt inpå. Köpte dock hasselnötskrämen som är den GODASTE jag har smakat, kan inte få nog. Så den saknar jag mycket, annars är det inget speciellt "craving" so far.... *tar i trä*, kommer bli pest och pina nu på grund av att jag sa så 😂Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har ju nyligen flyttat hemifrån (igen) med min pojkvän. Och lyckades hitta denna häromdagen. Ni vet, när man bara slänger ner allt i lådor och sen packar aldrig riktigt upp utan det ligger kvar där. Som ni ser, den är dammig men oh så bra. Fick denna av mormor och morfar en gång i tiden, är Canon såklart och jättebra till porträtt och olika närbilder.

Hoppas verkligen att den kommer till stor användning den kommande framtiden.Likes

Comments

Hejsan hoppsan. Tänkte ge detta en chans igen, mest för att jag vill börja fotografera mer och ha någonstans att lägga upp bilderna. Just nu jobbar jag på ett äldreboende och pluggar. Pluggar på högskolan på dagarna, jobbar kvällar. På toppen av det tränar jag och dietar för min debut i Bikinifitness så detta är lite av ett äventyr. Kommer nog inte bli daglig uppdatering men när chansen och energin finns.

Detta är min dag idag, har varit fruktansvärt sjuk sedan fredags (eller egentligen redan i torsdags..) men det börjar släppa lite smått. Druckit massa ingefära/citron-vatten så det börjar kännas lite bättre! Ikväll är det jobb som gäller men fram tills dess, kemiplugg.


Likes

Comments