Godkväll på er. Idag har det varit en bra dag, det började med att jag åkte till Näl då som jag skrev i inägget från igår. Va där kl halv 11 och träffade 2 läkare, fick samtala lite och göra undersökningar och även ta lite blodprov.
Det tog ca 2 timmar allting, vilket var väldigt seg men jaja, det var det värt för jag fick operera mig!! är så himla glad. Väntetiden är dock ganska lång, den ligger på ca 1 halvår / 1år.. men det är bara att stå ut för nu skall jag äntligen få hjälp som jag velat ett bra tag nu.
Efter besöket på sjukhuset så åkte jag hem till två kompisar och bara tog det lugnt, drack kaffe och hade det allmänt mysigt! Senare framåt kvällen gick jag och solade en stund sen kom Suresh och hämtade mig.
Ikväll blir det som vanligt att bara kolla film och mysa med mitt hjärta, enda jag gör känns det som i och med att jag har skrivit det i varje inlägg typ, haha..
Imorgon känner jag för att göra något kul, typ åka till Göteborg och shoppa, mysa och bara strosa runt! hade faktiskt varit härligt.
Nu skall jag hitta någon bra film att kolla på sen försöka sova, vi hörs imorgon igen puss på er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kunde inte låta bli att mysa till det lite extra framför filmen nu ikväll.. Snart skall jag försöka sova i och med att jag skall upp tidigt imorgon för besöket på sjukhuset. Skall upp runt halv 9/9 då pappa kommer och hämtar mig kl 10. Imorgon efter sjukhuset har jag inga större planer så vi får helt enkelt se vad som sker!
Nu skall jag fortsätta mysa så hörs vi imorgon igen, natti natti finisar


Likes

Comments

Hej på er, hur har eran dag varit? Min har varit seg, jag vaknade seriöst kl 3.. men det kan nog bero på att jag somnade kl 6 imorse. Strax efter att jag gick upp så gjorde jag mig lite ''frukost'' blev ganska enkelt men hur gott som helst, 2 äggmackor och grönt té till.
Ikväll händer det inget speciellt det står bara mys på listan. Jag hoppas på att komma hyfsat tidigt i säng då jag har en tid på Näl imorgon ( ett sjukhus ) för att jag skall på en koll ang mina halsmandlar som jag har väldigt mycket problem med och haft det ett bra tag nu, ca 1år så jag hoppas verkligen på att mötet går bra imorgon och att dem bestämmer sig för att operera mig! Det hade betytt så mycket för mig med tanke på att jag ofta har ont, är sjuk och att det också påverkar skolan en hel del..
Jag vaknade ju för inte så längesedan så jag har ju självklart inte fått städat på rummet häller så det tänkte jag ta tag i strax sedan blir det en dusch och efter det en massa mys till Sons of anarchy och vem vet, kanske fixar något gott till det också hihi..

Puss
Likes

Comments

Godkväll på er!
Jag kände att i mitt första blogginlägg så kan jag ju faktiskt göra något kul. Så varför inte börja med att köra 20 sanningar om mig själv.

1. Jag har hatar förändringar, tex om jag kommer till en annan stad så har jag svårt för att koppla av när jag är van vid en annan miljö osv. det kan ta mig 2-3 dagar att landa och känna mig trygg och att allt funkar som det gör hemma tillexempel.

2. Har världens finaste pojkvän som heter Suresh och vi har snart varit tillsammans i 1år.

3. Jag har 7 tatueringar och håller på med min sleeve.

4. Mina föräldrar är skilda sen 2013 har jag för mig... men jag bor dock bara med min pappa.

5. Jag har haft en väldigt svår och lång depression det fick jag bekräftat när jag gick i 6-7 an. Men för ca 1 - 1.5 år sedan så kan jag väl säga att jag längre inte har en depression, utan att jag kan ibland må dåligt som vilken människa som helst kan göra.

6. Jag älskar att shoppa, det är helt sjuk! alla mina vänner och även min pojkvän säger att jag älskar att slösa pengar men jag vet inte.. det kanske stämmer haha..​

7. Innan jag startade denna bloggen så har jag haft ca 8 st.

8. Jag vill ha barn innan jag är 22.

9. Jag älskar att vara vaken jätte länge och bara kolla på film och mysa, det finns inget bättre.

10. Jag vill ha en hund, typ en Chihuahua fast blandat med någon annan ras också.

11. Jag tar studenten om 219 dagar och det skall bli sååå skönt och sååå kul.

12. Jag är jätte lat, har jag ledigt från skolan eller något så kan jag kolla på typ 20 filmer.

13. Jag festar nästan aldrig, jag tycker liksom inte att det är kul och sen så gillar jag inte alkohol så värst mycket.

14. Nästa år har jag och min pojkvän planer på att åka till Thailand i ca 1 mån och bara njuta.

15. Jag vill flytta till någon annan stad när jag har gått ur skolan, dock inte så jätte långt bort, typ Göteborg eller något liknande.

16. Jag använder inte mascara, jag gör fransar ungefär var fjärde vecka.

17. För ca 2 år sedan vägde jag 80-85 kg och idag väger jag 63 kg. 

18. Jag och min pappa är väldigt nära, han jobbar dock i Norge på veckorna men vi pratar med varandra minst 1 gång varje dag. han är verkligen mitt allt och jag skulle aldrig klara mig utan honom.

19. Min pojkvän är det bästa som finns, jag kan typ inte vara utan honom, han får mig att må så bra.

20. Jag har väldigt högt temprament och har även lätt för att bli irriterad på saker som man inte egentligen inte ens borde bli irriterad på i vanliga fall. Jag glömmer av det för stunden men sen när jag blivit lugn så kommer jag på mig själv och tänker: varför blev jag ens arg? det är ju ingen stor grej osv.


Hoppas det var kul och intressant och läsa!
Nu skall jag kolla på Sons of Anarchy och sedan försöka sova för imorgon behöver jag städa och fixa lite.
​Sen vid 3 tiden kommer Suresh hem från jobbet och då skall vi bara mysa och lata oss hihi..


Hoppas ni haft en bra dag och kväll så hörs vi imorgon igen, puss  

Likes

Comments