Hej!
Idag är det söndag och jag och mamma har varit i stan. Jag köpte inte så mycket saker men det jag köpte var två klädesplagg och en mössa som jag blev väldigt nöjd med. Vi gick runt i Göteborg och när vi kom fram till Nordstan så kom det en massa nazister som demonstrerade om något, det var väldigt läskigt. Det var runt 50 personer som marscherade runt. Det fanns 3 polisbilar framför och 4 polisbilar bakom, plus att det gick poliser på sidorna av demonstrationståget, det var även en polishelikopter som åkte runt. Vi gick därifrån ganska snabbt så gick vi och åt på Le Pain Francais istället. Jag tog en kyckling burgare och mamma tog en Ceasarsallad. Efter att vi hade ätit åkte vi hem igen. Nästan precis när vi kom hem så började det ös regna och åska så vi hade väldigt tur med vädret när vi var borta. Det var i alla fall en jättemysig dag att gå runt i stan med mamma!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Igår kl 19:00 var jag och några tjejer på Bio, vi skulle se filmen IT eller DET. När jag skulle gå till bussen så gick jag för tidigt så jag behövde stå på busshållplatsen (utan en busskur) i 10 min extra. När jag var på väg upp till bussen började det åska och ösregna så jag var alldeles blöt så jag fick be mamma att åka upp och ge mig ett paraply. När jag sen hoppade av bussen och skulle hoppa på spårvagnen så var det 5/6 kontrollanter inne i den spårvagnen som jag hoppade på. Som tur var hade jag med mig mitt kort. Sen när vi var framme på Bergakungen så köpte vi popcorn och dricka. Allt gick jättebra tills jag skulle ha min biljett. Jag hade min biljett på mobilen och såklart skulle den inte komma fram, för jag hade inget internet! Så jag fick stå utanför i 10 min medans mina kompisar hade kommit igenom och väntade på mig. Tillslut kom ena kompisen och sa att hon skulle hjälpa mig. Då hade jag tryckt på fel knapp hela tiden så när hon gjorde det funkade det på 1 sekund! Då hade jag stått där i 10 min och haft panik för att filmen snart började! När vi kom in i salongen så satte vi oss ner och väntade tills att någon skulle komma och berätta reglerna ni vet inga mobiler mm. Istället för att en vanlig person skulle komma och berätta så kom det en j***a clown!!! Plus att i publiken så var det någon som hade en röd ballong. Själva filmen var jättebra men det var nog det värsta jag sätt, det var kaos i filmen det blev nästan jobbigt att kolla för att det hände saker hela tiden! När filmen var slut 2 timmar efter så precis vid dörren på väg ut var det en sak som stod utanför dörren men en ballong i handen. Det var inte läskigt men man blev bara överraskad. Det var en jättemysig kväll som jag gärna hade velat göra om!

Likes

Comments

Hej allihopa!
Här om dagen var ingen rolig dag, både för att det var min längsta dag i skolan och för att jag fick böter.Jag tycker att man ska kunna parkera sin mopedbil på sin egna skola utan att få böter för det. Man får bara stå på den parkeringen i 2 timmar tydligen så jag fick en böter på 600 kr. Sen den dagen har jag behövt flytta runt bilen varje dag och på varje rast så att jag inte ska få en till böteslapp. Jag pratade med rektorn om detta och frågade varför inte dom andra mopederna hade fått böter med det kunde hon inte svara på. Hon sa bara att jag måste vänta tills parkeringshuset är färdigbyggt och det är färdigt i november. Så då måste jag betala varje dag för att kunna parkera på skolan bara för att jag har en bil istället för moppe och det är ju jättetråkigt. För att kunna avsluta detta inlägget så bra som möjligt så vill jag bara berätta att jag inte har fått en till böter och att den dagen slutade jättebra även fast allt det där hände.

Puss & kram // Joline

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Joline Lindvall, jag bor i Göteborg med min familj och jag är 15 år. På denna bloggen kommer ni få läsa om min vardag, det roliga och det tråkiga. Jag tycker om att vara med vänner på fritiden och att gymma (även fast jag inte gör det särskillt ofta, men det kan hända att jag går på några pass ibland). Hoppas ni kommer att gilla min blogg!!

Puss Joline


Likes

Comments