Hej! Nu är jag tillbaka efter några dagars uppehåll!

Nu har jag precis lagt mig i sängen (igen). Har även idag jobbat kväll. Därefter har jag ätit lite och sedan tvättat lite. Har även skrivit upp en liten packlista på saker jag ska ha med mig till Stockholm på fredag. Lyckas nästan alltid glömma bort viktiga saker när jag ska någonstans om jag inte skriver upp sakerna innan haha. Annars innan jobbet så har jag inte gjort något speciellt. Har varit och tagit hand om min hund Donna när mamma och pappa jobbade.

I morgon kl 10 ska jag och Kelly träna, styrka i grupp står på schemat. Därefter ska jag och Kevin vara hundvakt åt hans mammas hundar. Sedan ska vi väl packa allt som ska med till Stockholm. Kanske även blir ett träningspass till om jag inte är alltför trött i kroppen (finns dock en väldigt stor risk för att jag kommer va det..)

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av någon serie och sedan måste jag sova! Godnatt!


Likes

Comments

​Hejhej! Oj det var ett tag sen jag skrev ett inlägg på en blogg. Men kan ju va kul att testa detta igen! 

Jag har iallafall precis gått och lagt mig i sängen. Jobbade kväll ikväll, så jag slutade 21.15. Efter det har jag ätit lite, duschat och tagit det lugnt och kollat på serier. Tänkte släcka lampan och sova snart. Var uppe redan innan 7 i morse för jag skulle hjälpa till på hopptävlingen som var idag uppe på ridskolan. Kom hem därifrån vid halv 12 och hann i princip bara duscha och åka hem till mamma och pappa och äta, innan det var dags att byta om till arbetskläderna och åka till jobbet. Jobbpasset gick ändå hyfsat snabbt så det var skönt det!

I morgon ska jag ta en ordentlig sovmorgon och sedan ska jag antagligen träna och kanske städa om jag orkar/har lust haha. 

Nu är det iallafall dags att sova, godnatt!

Likes

Comments