Header

,ont i huvudet och ont i magen. Ja, så har min senaste vecka sett ut. Även illamående. Känner pressen efter att jag missat så mycket i skolan. Hade tre prov denna vecka. Åkte till skolan i onsdags men åkte hem redan efter första lektionen, vilket var spanska så det provet hann jag göra, dock orkade jag inte riktigt koncentrera mig så ja.. Men, börjar känna mig lite bättre så hoppas att jag orkar nästa vecka. Förhoppningsvis får jag göra matten & so:n nästa vecka.

Dukade fram dom lite somriga tallrikarna idag, hehe.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kollat youtube i någon timma, läst (vilket jag inte gjort på huuur länge som helst), gått igenom Instagram flera gånger plus att jag har varit inne på we❤️it i typ en & en halv timme så blir jag inte trött. Vart ska kvällen ta vägen? Här ligger jag ensam i sängen och kan inte sova, hur mycket jag än vill. Om jag ändå kunde spara energin till en kväll då den behövs.

Likes

Comments

Bilderna ovanför är när jag hade en liten tjejkväll i lördags då jag fyllde år förra veckan. Vi åt tacos, gjorde vem av oss, jag har aldrig & sanning elr konka. Jag är jättenöjd med kvällen, fick jättefina & bra presenter och världens roligaste tårta, haha asså trodde jag skulle dö av skratt. Tårtfixarna är Fanny,Maja,Emilia & Ida-Marie. Alltså även de som var med under denna underbara kväll!

Dock blev jag sjuk under natten, började med att jag fick jätteont i halsen, senare under söndagen fick jag feber och blev snorig vilket jag varit hela veckan så har varit hemma, men idag kände jag mig lite piggare och hade nästan ingen feber imorse så drog mig med, febern försvann helt under dagen idag och hoppas den inte kommer tillbax.


Bilderna nedanför är från dagen. Vi åkte till Karlstad med alla 9:or på studiebesök hos storaenso. Vi åkte buss dit men jag kände på mig att jag inte skulle klara av en bussresa hem så stannade kvar en liten stund och tog tåget hem med några vänner. Dagens shopping blev 2 långärmade tröjor, ett par vantar, en concealer och ett par trosor. Köpte även en chillbox, en frapino och mat på donken👌🏼 Mitt i shoppingen mötte jag och Fanny på (youtube) Manfred åxå, yay😌

Likes

Comments

Likes

Comments

Bilderna är inte alla de bästa men veckan i Piteå var bäst i år! Helt klart👌🏼 Från shopping i Kalix och på gränsen till Finland, till att åka gokart och se på rally, kvällspromenader med hunden, att ligga på stranden, mysa på spa i Pitehavsbad och spela minigolf, en kort sammanfattning av allt vi gjorde. Imellan allt detta åkte vi antingen bil/buss, åt eller bara satt utanför bussen och pratade😅 Otroligt att det snart är 2 månader sen😧

Likes

Comments