Presentkort och förberedelser

I samarbete med Donvikk Design

Hej alla,

Då var jag inne här igen! Egentligen har jag inte riktigt tid att vara här inne och skriva men nu gör jag det i alla fall. Behöver få skriva av mig lite och pyssla med bilder som bara ska användas i bloggsyfte. Jag hoppas att ni mår bra, jag mår toppen! I helgen har jag varit i Dalarna och hälsat på familj och vänner, så nu har jag verkligen laddat batterierna.

Idag pysslar jag med presentkort till en tävling som jag ska fota och sponsra i helgen. Fick förfrågan om att sponsra klasserna lite sent så därför får det bli i sista minuten att ordna med presentkorten. Som tur är var jag inne hos Japan Photo här i Skövde igår och dom hjälper mig gärna att få fram presentkorten fort. Så nu ska jag ta fram en design och ni vet hur kräsen jag är.... så jag behöver nog släppa lite på mina krav och göra ett helt okej presentkort så att det hinner bli klart innan helgen. Efter helgen blir det såklart att ordna ett par olika presentkort med top notch design som jag har färdiga här hemma.

Annars idag ska jag pyssla lite med min bokföring och framförallt momsredovisningen. Har även en webbshop som jag ska fortsätta att bygga grunderna på. Så jag har lite att göra idag också kan man säga.

-------

För den som är nyfiken så kommer jag att befinna mig på hopptävling hos Hjo Hästsportklubb på Lördag och dressyrtävling hos Mariestads Ridklubb på Söndag! Mer info om fotografering och GDPR finns på www.Donvikk.com

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229