Företaget, hästar och flyttplaner

Finaste In Time! Bild från hopplektionen i måndags. Glad och framåt, vi båda hade så himla roligt. Kommunikationen behöver vi slipa lite på, men viljan är det absolut inget fel på. Tycker så mycket om den här hästen!

-----

Hej alla godingar!

Nu har jag äntligen några minuters andrum och kan skriva här inne. Jag jobbar och planerar hela dagarna just nu och känner väl inte riktigt att jag har tid för att skriva här inne tyvärr, då jag älskar att blogga. Men jag tänkte att jag skulle ta mig tiden att uppdatera er om vad som har hänt och vad som kommer att hända.

Företaget

Företaget går framåt, fortare än vad jag hade förväntat mig. Nu har jag hamnat vid mitt första vägskäl där jag behöver planera och överväga. Det resultatet jag börjar få fram nu känns bra och realistiskt, även helt rätt ekonomiskt. Så nu har jag gjort mitt första stora inköp, som kommer vara helt avgörande för den inriktning och utveckling jag planerat. Jag har köpt en ny kamera, Canon EOS 80D. Under två dagar har jag sökt och sökt och sökt på olika alternativ, jag har kollat varenda youtube-klipp som finns tror jag om olika Canon kameror. Jag har jämfört i timmar för att komma fram till den kamera som passar mitt syfte allra bästa, men också till ett vettigt pris. Där valet tillslut landade på en Canon EOS 80D, som endast kostar 10 600kr (!!!). Trodde inte det var sanning när jag kolla upp den på Scandinavian Photo, det är verkligen inga pengar för en så pass bra allround-kamera, jag var beredd på att den skulle kosta i alla fall det dubbla.

Så den är påväg hem till mig nu! Nästa planerade inköp kommer vara en Gimbal. Någon som kan gissa på vilken utveckling företaget går mot?

Foto: Jessica Lee Star / Digital Trends

Flyttplaner

Jag tror att jag har nämnt det förut, men jag och Christoffer har planerat att flytta. Vi känner att det är dags för oss att flytta till ett ställe där vi trivs och har möjlighet att utöva det vi drömmer om och vill. Vi har börjat kika på lägenheter och har satt upp ett mål om hur mycket pengar vi behöver dra in för att kunna flytta. Det är mot vår vackra huvudstad som kosan styr, men vi planerar inte att bo mitt i smeten utan lite utanför. Detta för att kunna ha trevligt naturområde runtomkring, nära till att kunna hålla på med hästar, bra förbindelser in till stan för Christoffers tävlingssatsning och ändå till ett vettigt pris.

Framtiden

Ja, vad är planerna för mig framöver? Jo jag behöver jobba hårdare än vad jag någonsin gjort. Det krävs mycket för att vi ska komma dit vi vill, men ännu hårdare jobb om vi ska skynda på processen. Därför väljer jag att lägga bloggen på is tills det finns tid och är läge igen, men det finns till och med i bakhuvudet om det inte är youtube som jag ska gå över till? Det får framtiden utvisa!

Gillar

Kommentarer

maricalindberg
maricalindberg,
Spännande med kamera, jag själv är en Nikon-tjej så jag fick precis mig en Nikon D7500! 😃nouw.com/maricalindberg
Johanna
Johanna ,
Nej flytta mot Göteborg! nouw.se/dinskis
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229