Jag går ju i nian nu och har gjort det i ett litet tag, och nu är det ju dags för nationella prov och gymnasiesökande.
Jag har det ganska svårt i skolan men det börjar bli bättre, jag har tänkt på 2 linjer vilket är Hantverkspogrammet inriktning stylist, men jag tror att jag ville gå där bara för att en av mina kompisar nyss började där, men nu känner jag inte för det längre.
Sedan har jag också tänkt på Estetiska just för att jag älskar dans och teater men jag vet inte varför men jag känner inte att det är något för mig bara...
Men nu har jag verkligen fastnat för BarnOchFritidsprogramet för jag älskar verkligen barn och skulle vilja jobba som dagisfröken när jag blir stor, det är grundämnena som jag behöver jobba upp lite för att klara det bara. Men jag är taggad till att söka dit och tror att jag kommer klara betygen!
Men jag är jättenervös över nationella proven, eftersom ganska mycket ligger på betygen där, och då måste man ju liksom klara dom, men det känns ändå ganska bra. Och snart ska jag på öppet hus på några skolor!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan, jag heter Joline och är 14 å, jag går i nian och jag har ett hjärtfel som heter enkammarhjärta som jag kan berätta mer om i ett annat inlägg. Men jag tänkte också berätta om ett ryggproblem jag har som heter skolios men jag har opererat bort det nu iallafall men jag jab ändå berätta mer om det sen.

Jag har några bästa kompisar men dom som står mig närmast är Zimone,Tilde och Ellie som jag också kan berätta mer om sedan men hon på bilden är Zimone.

Så det jag tänkte blogga om är smink, mitt liv, mina sjukdomar och mina kompisar. 

Hoppas du kommer gilla min blogg så ses vi i mer inlägg, det är bara att kommentera vad ni vill ha inlägg om. Välkommen till min blogg iallafall

Likes

Comments