Header

Håller inte längre koll på hur länge sedan det var jag bloggade, men bra länge iallafall. Fast nu är jag igång igen! Hoppas på att bloggandet kommer rulla på och att jag inte plötsligt försvinner igen.

Blir lite kort här, detta inlägg blir lite mer som ett "hej jag är tillbaka" inlägg. Så enjoy

Bild från lördagen som spenderades med @corneliakarlssson på Vapiano, Stureplan.
<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Aladin. Cornelia. Julia. Häärliga folk dedär;*

För att man saknar hästen lite extra mycket idag<33

Heelt lung dag inte gjort någon nytta. Legat och degat i soffan. Planen var ju att sola lite men vädret är ju sugit. Ena timmen sol, sen mulet, efter det regn & nu sol.. Känns ju sådär brännt mig på benen också. Härligt. No. Inte gjort något alls. Släkt förbi någon timme under dagen. Blev lite rikare;) haha. Vi fika och prata.
Det är typ det.

Sen imorgon sticker jag till stallet för att hjälpa på Fannys ridläger med Julia<3 massa småå barrn. Gulliga så man dör. Hoppas på nice väder också. Hahah:D
Så måndag - onsdag. Hjälpa på läger.

Dålig update idag// men har förklaring till att jag har det så trist. Bloggtorka.. Funderar på att kolla på någon serie? Problem att jag lätt blir beroende och stänger ute sociala livet. Sitta hela sommarlovet och droga serier? Nej.

Lyssnar på musik och bloggar ja. Nu blev det sol igen. Kanske ska fundera på vad man kan blogga om:)

Kommentera bra serier!

Nu var jag go & bjöd på lite bilder:))

Likes

Comments

Det här är hur jag tar hand om mina läder prylar. Kör på mitt sätt och det funkar för mig. Helt kanon faktiskt. Vissa kanske tycker att jag gör fel, vem vet. Men tänkte dela med mig av hur jag gör. Kommentera gäärrna hur ni gör, vilka produkter och kanske tips till mig:D

Kan börja med att berätta att läderfettet använder jag sällan. Den är kanon. Jag använder den då det regnar lite mer då den är grymt vattenavvisande. Kanske borde använda den oftare?? Köpte min burk med fett från hööks. Men vet att dom finns på HorseMeUp för 85kr. Så om man vill ha läderfett tycker jag att Lincoln är grymt. Mycket produkt och det blir riktigt vattenavvisande! Har dock inte provat så många mer läderfett:D När jag väl är igång och smörjer använder jag fettet sist.

Sen lädertvålen. Det jag använder först. Billigt och bra. Funderar på att prova en ny tvål. några tips? Har inte mycket att säga. Min kommer från ekol. Billigt haha.

Kör på två olika sorters läderbalsam. Founganzas Pro Leather Gel är min abslouta favorit. så jäkla bra. Hissar! Köpte den dyrt men om ni klickar på bilden till den hittar ni samma produkt fast för ett betydligt lägre pris. Grymmm produkt. Finns inga ord men kan bara säga att de är den bästa jag provat och älskar hur den är i gel form. Julia likes. Andra balsamet köpte jag samtidigt då jag köpte ridstövlarna. Helt ok. Den luktar vääldigt sött. För sött enligt mig. Man ska liksom smörja på och därefter vänta i en kvart och sedan borsta in det.Nej för krånligt för mig. Kommer nog använda den när mitt andra tar slut;)

Så tvål först, sedan balsam, tillslut fett. Vissa produkter ska man använda trasa till. Är det viktigt? till min Pro Leather gel gnuggar jag in med trasa. Galet bra resultat. Tålen svamp. fettet tar jag ofta trasa då svamparna inte funkar så bra för mig och allt fett fastnar inuti svampen.. fattar ni? haha. jo men det var det.

klicka på produkten och du länkas till den!

någon information jag missat? hope not;)


Likes

Comments

Kommer ett inlägg senare om vad jag använder för produkter när jag smörjer.

Måste bara säga. Shit vilket väder det är. Juni månad leverar. Höög temp.

Puss

Likes

Comments

Vaknar upp och ska läsa om polisen hittat något mer.. Men får läsa hur dom hittat Lisa fast inte vid liv. Det är så tragiskt. Blir så äcklad av de människor som nu gjort det här. Finner inte ord. Inga.
Att det kan vara så orättvist är sjukt.

Ger alla kärlek & styrkekramar till Lisas familj & vänner..

<3

Likes

Comments