Mode

Hej finisar hur mår ni? Vad har ni gjort idag? ♡

Måndag, ny vecka och nya planer. Konstigt nog är det lite mer som sker denna vecka (för oftast sker inget).

Idag har jag varit ute och gått lite, shoppat och spelat in en ny video till youtube. Det blir en "min anorexia" för jag känner att de är dags nu och göra en sådan video.

Var inne på bikbok och H&M idag också. och fick med mig hem ett par vita byxor, en topp, trosor och fransar. Behövdes lite nytt om man säger så.

Och nyss hemkommen från ICA, där blev de cola zero och lohilo-glass (godare än vanlig glass enligt mig och bara ett + att den är nyttigare).

Men annars då, imorgon blir det BUP 8.00 på morgonen! inte kul alls. Och på onsdag far jag till E-tuna (pappa) och blir där ett par dagar. VI ska även till sthlm, så mysigt ju ♡

Det var lite av min dag

kikar in här imorgon bitti , sov gott ♡


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina (vakna?) människor. Klockan är rätt mycket för och kanske skriva ett inlägg. Men nu känner jag för det så varför inte. Har ganska nyss skapat denna bloggen, har en annan sen tidigare men kände bara nu fan vill jag skapa nytt och köra på.

lite om mig är väll att jag heter Felicia (men ska ändra mitt tilltals namn till Jolene). Bor i Västerås, pluggar till stylist och ska börja andra året till höst. Älskar mode smink etc.

Ja det var kortfattat om mig men självklart finns det mer än så men det tar vi en annan gång <3

Ska nu dricka upp min saft och försöka sova så ses vi imorgon. Ny dag, nya tag är det jag har och säga... :/ natti ♡♡♡

Likes

Comments