LE TOUR, CHAMONIX

LES HOUCHES, CHAMONIX

BREVANT

LOVE / J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Julafton har aldrig känts somrigare än här i Chamonix. Sjukt trevlig med ett gäng swedisar smuggelglögg och fula men sjukt goda köttbullar. Skidåkningen har varit sådär. Däremot levererar Courmayer bra skidåkning, sol och allt man behöver. Fick en fitbit av Love och är helt besatt, därför var vi på hike (petit balcon sud) i 90 minuter bra svettigt. puzz och kram / J

Likes

Comments

Äntligen i Chamonix, yayyy hurrayyyyy! Vädret är SOLIGT, inte mycket snö men det lovas tills på Tisdag. Tillsammans med säsongarna och turister trängs man just nu på Grand montets pister, inte mig emot för det är SÅ ROLIGT ATT ÅKA SKIDOR!

Peaks so farkärlek!

Likes

Comments

​Till någonstans norr om Låktatjåkko och förra säsongens bästa dag! Puder upp till pattarna gör ett par glada puder brudar.

Xo,

JOJO

Likes

Comments

När håret står åt alla håll då vet man ändå att man har tagit i haha.
Men till dom här jäkla korsbanden. Det känns som att var och varannan (speciellt tjejer) har dragit korsbandet eller har problem med knä. I maj var jag med om en vurpa där skidan fastnade under ett isblock och mitt ben satt fast men jag åkte vidare. Efter det haltade jag i flera månader, jag kunde inte ens sova rakt. Efter att jag fick svar från röntgen började jag jobba med en sjukgymnast som hjälpte mig jätte mycket. 

Dessa övningar kör jag 2 gånger i veckan och det blir VERKLIGEN en förbättring!

Seated leg curl(ett ben) 4x10

Baksida curl(ett ben) 4x10

höftbenslyft från marken utan vikt också med ett ben i taget.

squats i smithmaskin 4x10 (kontrollera knäna)

blasera på en tjockare matta(utan skor, ett ben) och kasta en tyngre boll mot en vägg och fånga

stå kvar på mattan doppa bollen framåt och åt båda sidorna


Xo,

Jojo


Likes

Comments

Hej kompisar!

Jag heter Josefine och älskar(med betoning) att åka skidor.

Jag har gjort en fantastisk reda än så länge med start på Åre gymnasieskola som ledde till Uppsala skidgymnasium som ledde till Björnrike skidskola som ledde till att vara alpin atlet och student på Castleton University men som tog mig tillbaka till att vara skidlärare/guide i Riksgränsen där jag stormtrivs!

Ni förstår, det har varit en lång resa så jag har lyckats samla på mig en hel del erfarenhet av olika skidorter och människor. Jag ska inte babbla på för länge om historian som har varit men det är svårt när den har varit så rolig!
Nu riktigt kliar det i skidåkar benen efter snö och skidåkning. Planen är i December att hänga i Chamonix för att sedan resa runt och tillslut landa i Riksgränsen i Februari.

Nu vill jag såklart bygga på denna historia och få ännu mer kunskap och skiddagar att fylla mitt lilla skidhjärta med!
Jag kommer dela med mig av resan på vägen, peppa allt jag kan och berätta om säsongslitet.


xo

Jojo

Likes

Comments