Att alla är lika mycket värda är ju inte så självklart för alla men för mig är det så. Att ha kompisar är grymt men som det står i Matteusevangeliet 5:44 "44 Jag säger er: Älska era ovänner och be för dem som förföljer er". Att vara me en ovän är nästan omöjligt ännu svårare att älska ovännen och be för dem som förföljer er. Det är svårt att veta vad man ska göra med livet men som en vän sa till mig en gång: Livet blir vad du gör det till!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vet inte om jag överlever tills imorn är på nåt som heter Nyhem...OBS sitter i en husvagn med Cizzi och är livrädd för att nån ska komma o mörda oss.

  • 13 Readers

Likes

Comments

Det här året har jag konfirmerat mig och det har gjort så jag fått bättre TRO både på mig själv, andra och Gud.

Jag litar nu på vad Gud vill göra med mitt liv.
Alla ska få en chans att uppleva allt som handlar om Gud och Jesus. Jag har gått på ett nyårsläger som heter Unite13 och Unite14 i 2 år i rad och det är helt fantastiskt för en människa som tror på Gud och Jesus.

Allt jag vill säga är att våga vara den som säger jag är lite annorlunda! Våga vara den som säger hej jag tror på Gud och Jesus


Likes

Comments

Varför ska man kriga? Vi är på samma planet och det kommer vi alltid att vara så sluta med kriget, sluta tjafsa med kompisarna och alla kring dig. Vi är här för att leva med varandra!

Jag har bestämt mig att följa Followingwistle och det tycker jag att alla ska göra. Inga BARN ska lära sig att döda andra eller lära sig hantera vapen.

Jag ser skiten hela tiden och jag vill bara säga att jag kommer kriga för din skull o
finnas där för dig, och när du stupar nästa gång vill jag bära dig... låt mig vara din SOLDAT

Likes

Comments