Hejsan!

Ja, jag har skapat en egen blogg och den heter www.nattstad.se/lindgrenelin :)

Jag kommer fortsätta på denna bloggen som vanligt men jag kommer skriva mindre inlägg bara. :) Jag hoppas ni går in och kollar den. :D

Xoxo ElinBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej ja som sakt så är jag i Spanien har varit här i nästan 3 veckor det är roligt att vara här för jag tycker om solen och att bada och sola och äta glass men jag saknar Sverige också för där är mina vänner Just nu och jag saknar er otroligt mycket❤️❤️
//jojo


Likes

Comments

Hejsan!

Nu sitter jag hemma hos Ebba och vi var på stan idag. Köpte such a flirt och en handsprit på Pinkroom sedan så köpte jag en Loka Clash hallon på Pressbyrån ;)

Ebba köpte lite presenter till mig i födelsedagspresent då hon hade glömt. :)

Men jag köpte en addidas parfym till henne. :)

Xoxo Elin


Likes

Comments

Hejsan!

Taggad som sjutton! <3 Imorgon ska jag till Gbg för att träffa min bästis Ebbizz :* Har saknat henne sjukt mkt!

Iaf, ska åka tåg helt själv imorgon vilket är lite läskigt eftersom jag aldrig gjort det förut men det ska ju bli den första någon gång eller?

Några andra nyheter: Jojo kommer på Onsdag!! :O <3 Hon kanske inte kommer blogga direkt eftersom jag vill inte sätta någon press på henne :* <3

Ska fortsätta lyssna på min bby, idol, finaste, sötaste, sexigaste, underbaraste Michael Jackson<3 Ja, jag är en moonwalker, you have Any problems? ;) <3 :*

Xoxo Elin


Likes

Comments

Hejsan!

Efter en lång resa så kom jag till Sverige igår. :) Det är så gott att vara på hemmaplan igen för efter att ha vart i Thailand i 1 år utan att åka till Sverige är bara bisarrt! :/

Igår så var jag med min kusin Ebba och träffade min minsta kusin på 1 år som heter Felicia :) Felicia kände icke igen mig, mest bara för att det var så längesedan vi sågs + då var hon bara typ 2 månader.

Jag skypade med Jojo & en kille som heter Tommy, jojo blev typ hyper glad, vet nt varför xD

To summarize it:

Jag hade en väldigt trevlig dag med trevliga människor. :D

Xoxo Elin(Outfiten fick jag utav min kusin Ebba<3)

Likes

Comments

Hejsan!

Definitionen av en falsk vän:

Vad jag anser som en falsk vän är någon som: ignorerar dig mycket, inte bryr sig, lämnar dig om dem får en ny vän, snackar skit bakom din rygg, använder dig för saker och ting, ja det finns mycket!

Varför?

Varför ska man ens tänka på att vara en falsk vän? Jag menar, om du inte gillar personen så varför ens prata med dem?

Får personen du är en falsk vän emot reda på detta så kan det såra dem väldigt mycket. Tänk att få reda på att en person du gillar som vän inte ens är din äkta vän?

Jag ser själv inte anledningen till att såra folk bara för att du losats vara deras vän.

Har jag falska vänner? Vet jag om det?

Jag ser lätt om en vän är falsk, oftast så bryr dem sig inte. Alla har haft/har en falsk vän, det finns alltid någon du stöter på som skiter i dig och vill bara utnyttja dig.

Jag har en falsk vän och jag vet exakt vem det är. Jag nämner inga namn eftersom det finns vissa saker som man bara inte kan skriva på internet publikt. Men denna vännen bryr sig inte alls om mig och hon snackar bara skit bakom min rygg. Hon tror att jag inte får reda på dem här sakerna och att jag inte fattar. Tänk om jag nu hade blivit sårad av det? Det hade inte blivit så roligt men lyckligtvis så skiter jag i det.

Hur undviker du dem?

Jag brukar oftast lära känna henne först och inte lita på dem direkt och tro att dem är någon prinsessa. Sedan kan man ju alltid fråga folk runt om kring som känner denna personen och fråga hur den är, ja det låter konstigt men det är en bra grej att göra.

Var försiktig med vilka vänner du väljer. Var alltid med dem som du vet kommer finnas där för dig on matter what!

Xoxo Elin


Likes

Comments

Hejsan!

Jag är oftast inte på min balkong då jag tänkte Ja! Jag kan ju sitta med telefonen ute! :)

Seriöst, såg denna bönsyrsa sitta där..OMG! Blev så rädd först. Mamma tycker den är söt? Fast egentligen får jag hålla med lite!

Tittar på den och då så kom det en annan flygande sak och bönsyrsan tittade på denna sak, gulligt ändå!

Tänk på alla djur som finns här ute i världen, rätt coolt ändå? :) Människan bara förstör världen medans djuren bara dör..lite tråkigt, eller?

Xoxo ElinLikes

Comments

Hejsan!

Japp, sommarlov..ÄNTLIGEN!!!!!! :) Världens gladaste person är jag nu för seriöst, jag orkar inte mer. Som många kanske eller kanske inte vet så älskar jag skolan och då när man får bra betyg och sedan veta att man har sommarlov är den bästa känslan som finns!! Ni borde testa att jobba hårt i 11 månader och få bra betyg och sedan gå ut till sommarlovet, den känslan..O M G!!

Svenska skolan suger och studenterna där oftast bryr sig mer hur dem ser ut mer än hur mycket pengar dem vill få i framtiden :) Ja Sverige, jag hatar era skit skolor och hur ni behandlar barnen för gud, barnen i svenska skolan bara bryr sig om hur deras smink ska se ut eller vad dem ska göra på helgerna och dem tänker inte ett skit på sin riktiga framtid då dem ska gå ut i jobb världen och måste käna (stav?) lite pengar. Ja, jag kanske är bitter och bara klagar på Sverige hela tiden men jag försöker få folk att inse att Sverige borde förbättras på många olika sätt. :)

Men kom ihåg att jag älskar Sverige, det är mitt hemland men ibland måste svenskarna inse vad dem gör fel med Sverige och en utav dem problemen är skolan. Jag ska även till Sverige på Söndag vilket jag är väldigt taggad över. Saknar alla i Sverige och den svenska sommaren. :) <3

Xoxo Elin
Bilden är tagen av Ella på mig och Ebba för 2 år sedan i 4:an :)

Likes

Comments


BAKAT NUTELLAKAKA<3 Yey!! :* vill ni att jag ska skriva receptet? Kommentera bara!


Xoxo Elin

Likes

Comments