VECKANS...

Veckans bästa
Är att jag stod ut med att jobba tio dagar i stäck och att jag peppar peppar inte blivit sjuk ännu. Haha heja mig! :-)

Veckans sämsta
Att jag haft så lite tid över för Oliver , familj och vänner denna vecka. Men nya veckor är på gång. Med lediga dagar och mer tid på kvällarna kommer finnas. Mys!
Veckans godaste

Nej men alltså. Du kan fråga både mig och O vi båda kommer svara att våra kex och ost va det godaste under fredagskvällen. Annars var maten i kväll också väldigt god! Hehe :-). ( Se bilder nedan , jag njuter i alla fall)

Veckans känsla
Veckans känsla var verkligen.. wow go girl , work hard! Haha. Nej men har verkligen kämpat mig igenom denna vecka med huvudet högt!
Veckans nya

Vet ni? Jag har faktiskt inte köpt något nytt förutom att jag har unnat mig och O massa god och härlig mat! Hihi. Föresten så har jag jätte svårt för att bara slösa pengar. Haha har besluts ångest minst en vecka innan jag bestämmer mig för att gå och köpa något. Det är jag det. I ett nötkskal. Haha! :-)
Veckans inspiration

Veckans inspiration måste jag nog säga är mig själv den här veckan.. har verkligen kämpat så hårt både på jobbet , med bloggen och jag har verkligen visat vad jag går för och kan denna veckan. Så denna veckan är det jag som inspireras av mig själv och hur mycket jag faktiskt orkar. Jisses vilken boss lady jag är ändå! :-),

Gillar

Kommentarer