Igår vakna ja och tog en dusch, för att sedan åka iväg till skolan..
Efter skolan var jag med Matilda och Freja och väntade på min kärlek.
När han kom och hämtade mig så åkte vi iväg och träna, det är riktigt härligt!
Sen åkte vi till mig och sov..

Idag så åkte ja till skolan på morgonen och fixade lite med bilen i skolan.sen var ja med Matilda, Johanna och Freja än stund efter skolan och bara gled runt. Sen kom min prins och hämta mig så åkte vi ut till han i Marstrand, så nu ligger ja i hans säng medans han sitter och spelar på sin jävla dator.. Så piss tråkigt och vänta på att han är klar.. Tar ju hundra år och spela och han spelar ju inget roligt spel för den delen heller..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jävla skit telefon som gick sönder förra veckan så jag har ju inte kunnat skriva .. Men har en iPad mini nu så ja kan hålla igång och vara lite aktiv.

Men under dom dagarna som gått, så har ja varit med mina kompisar och min underbara pojkvän. Jag har börjat träna så jag har varit väldigt mycket på gymmet. Det har varit en ganska chill och bra vecka faktiskt.

Likes

Comments

Igår var jag i skolan,sen så gick jag och Alexandra till maxi och köpte skit mycket chips och dricka,men det va ju sista dagen som tjockis på grund utav att jag ska börja gymma idag med min prins. Men saken Är den att jag är skit beroende av godis så kommer bli skit svårt men får bara stå emot. Jag och Alexandra åkte hem till mig kl 4 någon gång. Vi bara åkte hem och chillade och tjötade lite allmän skit med varandra. Och sen blev det natten och så somna vi.

Likes

Comments

Det händer inte så mycket på måndagar, men jag var i skolan. Sen åkte ja och Johanna in till stan och gick runt och kolla lite. Sen kom min älskling och hämtade mig så åkte vi iväg och köpte gymkort, så nu jävlar ska de bli fit till sommarn. Sen blev de hem till Marstrand.

Likes

Comments

Jag har inte haft någon telefon därför har ja inte kunnat skriva tyvärr .. Men har telefon igen så kommer börja komma igång med inlägg!

Men har inte gjort så mycket, mer ån att vara med min älskling och hans polare, festat och Ba chillat typ!

Likes

Comments

Visst jag har varit as dålig det sista med att lägga ut något på bloggen.. Men har varit sena nätter och tidiga morgonar. Men ska förklara lite kort vad jag gjort dessa dagar jag inte varit aktiv.

Jag har varit med min pojkvän, jag har varit med mina älskade vänner och festat,Varit i skolan, köp ett par Johnny bulls (dåliga bilder på grund utav att jag gått i regnet med dom,så dom ser jätte slitna ut) iaf är hur nöjd som helst, så köpte ja även en ny plattång från Babyliss. För min andra börjar gå sönder och glappar jätte mycket.

  • 391 Readers

Likes

Comments

Idag var det skola igen, så åkte med min bror vid 07:30. Träffade Johanna sen drog ja på lektion. Slutade tidigt idag så tog 14:00 bussen hem, till min skatt som är ledig .. Min lilla lycko ost .. Ja vill oxå vara ledig. Så blev de mat och slapp framför tv. Sen tog vi en dusch.

  • 451 Readers

Likes

Comments

Igår var det tisdag,då va vi in snöade på morgonen.. Herregud va det hade snöat på kvällen/natten.. Men tycker faktiskt det är rätt fint med lite snö. Så Jag kom inte iväg till skolan. Utan vi fick skotta hela morgonen. Sen kom vi iväg kl 13:00 någon gång.
Då åkte vi in till Kungälv & åt på kinan, köpte lite gott sedan åkte vi hem igen. Så det var en ren mys dag med min älskling.

  • 450 Readers

Likes

Comments

Igår var det måndag och Jag var i skolan. väntade på 14:00 bussen hem. Så kom min prins vid 17:00, då käkade vi och tittade på film. Så det hände inte så speciellt mycket igår.

Likes

Comments