Header

Då var påskhelgen här och även magsjukan har hittat till vårt hem. Jag och vilja har klarat oss än så länge. Vi som skulle ha firat Jonas idag (han fyllde 33 år i tis) men vi har satt hemmet i karatän. 😷

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vilja har fått sina första solglasögon. Hon tyckte det var super kul och låg och skrattade när jag testade dom. Sen har vi hängt med kusin Lowe. Vilja råkade spy rätt i Lowes ansiktet och sen flina hon. Undra om hon kommer bli farlig 😂. Lowe börjar växa ikap Vilja trots att han är 6 veckor mindre än Vilja. Han väger nu 4700g och är 56 cm lång och Vilja väger 5000g och är 58cm lång.

Likes

Comments

I tisdags var jag på första mammaträningen. Kan säga att det kändes i kroppen dagen efter. Men riktigt kul att komma igång och Maria är en grym tränare.

Likes

Comments

Idag blev det en långpromenad i snövädret. Tog ett matstopp och kaffe hos svärmor och svärfar innan jag gick hemåt. Hittar inte riktgt i bomhus än , en massa gång och cykelbanor överallt så vet inte riktigt hur man ska gå så promenaden slutade på 9km. Hittar ju skapligt här i gamla Bomhus men i södra Bomhus är det svårare. Jonas jobbar hela helgen så får hitta på saker själv. Så himla tråkigt, men en vecka kvar sen är han ledig i 10 dagar 👏🏻

Likes

Comments

Jag vet att spädbarn inte har några rutiner men börjar tro att Vilja börjar komma in i en rutin. Har försökt lägga henne vid åtta tiden sen hon var några veckor gammal och nu är hon alltid gnällig och trött vid den tiden och då ammar jag henne i sängen och då somnar hon alltid. Så nattningen är inge problem alls med henne. Jag vet att det kan ändras men detta har håll i sig ett tag nu så hoppas på att det fortsätter.

Nätterna har sett ganska lika ut. Ammar vid åtta (jag liggammar henne i sängen och där får hon ligga ett tag innan jag lyfter över henne i vaggan) Sedan brukar hon vakna vid två, tre tiden och äta sen somnar hon om igen och sover till typ sex tiden. (Har man tur kan man sedan få henne att sova till typ åtta, nio tiden)

Nätterna är guld och hon är underbar. På dagarna kan hon vara gnälligare och sover knappt någonting i stället. Men ska inte klaga. Hellre att hon sover på nätterna än på dagen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Finaste tjejen blir idag 10 veckor. Gud vad tiden går fort. Vi var till BVC igår och V hade bara gått upp 80g på 10 dagar.. Så köpte hem ersättning och tänkte ge henne typ 1 el 2 mål om dagen med det och se om hon går upp något.

Likes

Comments

Hem ljuva hem 💜

Likes

Comments

Likes

Comments