Har haft helt underbara dagar i Dubai med min lillasyster och pappa. Ska göra inlägg med vad vi gjort då det är många som frågat om tips på vad man kan göra i Dubai. Snacka om att jag fick chans att ”turista” på riktigt med dom!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jessica hämtade upp mig vid lunchtid sen åkte vi till The Surf Café som jag hört mycket gott om.

Det var väldigt svårt för oss båda att välja - menyn är på paddor så man ser hur otroligt gott allt ser ut.

Till slut blev det detta. Jag tog en Salmon Bowl och Jessica en Acai Bowl. Vi båda testade en latte med ingefära, men den såg mycket finare ut än den var god...

Titta så fint det är där! Tycker inte caféet i sig känns så mycket "Dubai" utan mer som ett typiskt ställe att hänga på i typ Portugal eller så.

Sedan tog vi en promenad runt omkring Burj Al Arab som (tyvärr) idag gömde sig lite på grund av vädret och luften. Vi åkte sedan till Jessica som bor på Palmen. Jag har varit på Palmen sist vi var här och var inte super förtjust men efter att sett deras fina hus och utsikt är det definitivt ett av de finare ställena jag sett i Dubai. Kan visa bilder senare. 

Nu ska jag packa ihop det sista, ha en möte med min projektgrupp och sedan röra mig mot flygplatsen för att ta emot mina käraste. Trevlig helg från Dubai!

Likes

Comments

... Torsdag!

Vaknade av mig själv vid 05.00 och kunde inte somna om, tolkar det som att jag är taggad för dagen!

Idag ska jag träffa Jessica. Vi ska till ett ställe som heter The Surf Café som ligger vid Burj Al Arab.

Ikväll kommer sedan äntligen pappa och Frida! Jag är ledig 10 dagar framöver eftersom det är School Break här. Så jag kommer kunna spendera all tid med dom här i Dubai fram till tisdag. Vi kommer bo på Hilton på The Walk (därav kläderna på golvet som ni ser, försök till att börja packa lite...). Sen följer jag hem till Sverige och är i Luleå ett par dagar! Längtar ihjäl mig efter alla där hemma.

Likes

Comments

Detta är en bild från Jumeirah Islands Club House - där jag hänger mycket. Pool, restaurang och gym för de som bor här (och köpt medlemskap såklart). Totalt älskar den tillgången och känns som att jag är här minst 1 gång per dag! 

Dagen har bara bestått av jobb och plugg. Nyss när jag åkte och handlade på Carrefour höll jag på att köra på en vit liten kanin på parkeringen,​. Hoppas den klarar sig där ute...

Nedräkning: Bara två dagar kvar till Frida och Pappa kommer! 

Likes

Comments

Idag efter jobbet hade jag bestämt träff med med Jessica. En svensk tjej i min ålder som också bor i Dubai!

Vi träffades på Emirates Golf Club och The Adress uteservering. Detta är redan ett av mina favoritställen i Dubai på grund av de stora gröna ytorna och utsikten till JLT. Barnen jag jobbar hos golfar där så det är tack vare dem jag upptäckt stället!

Det är väldigt kul att ha en tjej som är lik en själv att prata med och vi brukar reflektera över vissa skillnader från detta ställe och Sverige. Finns ju för- och nackdelar med båda ställena såklart men blir rätt tydligt när man har någon snarlik att jämföra allt med.

Åt en jätte god sallad med falafel och fetaost.

Jessica! Läs hennes blogg :)

Denna underbara utsikt jag syftade på. Fick samtidigt en snap av min bästa kompis som berättade att det är -27 minus hemma i Luleå just nu. Kontraster!

Idag startar en ny kurs på min utbildning (via Sverige) och jag hade så önskat att jag kunde transporteras till Stockholm för några timmar. Vi ska jobba med en projektbeställning av inga mindre än Warner Music och min projektgrupp var där på möte idag. Nåväl, Dubai är inte så tokigt heller och ska se till att chansen kommer igen.

Likes

Comments

... eller vad man ska säga? Efter lite pepp startade jag den här bloggen, som jag kommer ha som lite som dagbok här i Dubai. Vet inte hur mycket jag kommer uppdatera men har i alla fall som ambition att det blir av någon gång!

Jag har varit i Dubai i prick en månad nu. Tycker både det känns som en evighet samtidigt som dagarna går väldigt fort här. Jag bor på Jumeirah Island som är ett super fint community centralt här i Dubai. Jag pluggar på heltid (distans) till Music Business Developer via min skola DMG Education i Sverige, men det som förde mig hit till öken var jobb som privat svenskalärare.

Jag vet inte riktigt själv vad denna blogg kommer innehålla men skulle tro att det blir en blandning av det min vardag innehåller och om jag lyckas kanske jag gör någon video.. Denna vecka (ja, veckorna startar på söndagar här) ser jag extra fram emot eftersom min pappa och lillasyster kommer hit på torsdag! Sen har jag andra roliga planer också..

Häng med om ni vill!

Från en morgonpromenad i området där jag bor!

Likes

Comments