Fått uppleva en tornado

L hade med sig en burk hem från skolan igår att fånga småkryp i. Så vi spenderade halvtimman vi hade innan jag behövde ta B till söndags skola (på en måndag) att försöka fånga några. Tror vi hittade två skalbaggar och lyckades fånga en, lyckat haha.

Igår var jag även med om en tornado!! Vi hade soligt och fint hela förmiddagen men under efter.m. började det åska och regna. När vi precis ätit middag kom första varningen om en tornado. Den skulle komma till Lorain ca 15min med bil härifrån. Vi höll koll på nyheterna för att veta om vi skulle behöva söka skydd i källaren eller inte. Runt klockan 7:40pm var det som allra värst, jag tror att det var då som tornadon drog förbi oss. Kollade man ut var det helt grått och konstigt, regn slog stenhårt på rutan och det var 10 blixtrar i sekunden utan att överdriva! Det var säkerligen ingen stor tornado, inget blev förstört så sett men den lämnade efter sig stora översvämningar, bilar som står halvt under vatten i Lorain. Idag märker vi ingen skillnad just här, solen skiner och det är 31 grader varmt ute :) Jag som är lite äventyrslysten tycker såhär i efterhand att det var rätt häftigt! 

Gillar

Kommentarer

nina1994__,
läste i en tjejs blogg idag att de hade varit rätt så stor tornado i Nebraska, igår typ. Beaver crossing heter platsen. Läskigt med tornados men ändå lite häftigt!
fames.se/ninasova/